bolje da idem radit,pa mogu ja nesto i presutit nemoram bas svaki dan u klinč ulazitiRezultati sve govore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolje da idem radit,pa mogu ja nesto i presutit nemoram bas svaki dan u klinč ulazitiRezultati sve govore
skuhaj mi kavicu.Jednu kad si več budnaZato sto mi nije sila i nabijam cijenu x 3 pa tko dode dode....
Eto vidis da pozitivno utjecem na tebebolje da idem radit,pa mogu ja nesto i presutit nemoram bas svaki dan u klinč ulaziti
istinaEto vidis da pozitivno utjecem na tebe
Dva posla, extra placena patak... Ne drzim dijetu, samo se puno jebemSigica radiš li ti šta uopče kad samo.tipkaš i držiš djetu?
Dva posla, extra placena patak... Ne drzim dijetu, samo se puno jebem
Ja sam popila dvije do 6 h...skuhaj mi kavicu.Jednu kad si več budna
Super samo bez.stresaDva posla, extra placena patak... Ne drzim dijetu, samo se puno jebem
Bogami ja ču sad pola litreJa sam popila dvije do 6 h...
Nesscaffe?Ja sam popila dvije do 6 h...
Ja nisam Bosanka jbg...Sluša narodnu muziku a pije neke kave.iz kesice svašta jel i mlijeko u prahu koristiš Sigica Daj.budi prava Bosanka i nauči nam pravu tursku kavu.ne.ove.za wc
Pa daj.več jednom postani onda i pij pravu kafu a ne pravi se englez hihiJa nisam Bosanka jbg...
Koristim sojino mlijekoJa nisam Bosanka jbg...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|