Sisata i guzata
Well-known member
Na "radnom" telefonu 52 propustena poziva a nema oglasa.. Jesu li realni??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu.. Na ljubavnomAj bar reci di će biti.
Nema toga.. Ako se JA nisam razboljela tesko da cete i vi...
E mene je ta info zabrinula...joj kak bi to izgledalo da se vise nemoze dignuti...O da...,
Šta se treseš, uvik možeš preći na drugu stranu i nać dečka.E mene je ta info zabrinula...joj kak bi to izgledalo da se vise nemoze dignuti...
Kao i do sadE mene je ta info zabrinula...joj kak bi to izgledalo da se vise nemoze dignuti...
Thnx.Tu.. Na ljubavnom
Ali nije vam isplativo zvati taj oglas
ti sto si mladja sve vise zivis u zabludi mislim na to o formi i sexuSvakim danom sve sam ljepša i mladja, jos kila je pala..Svakodnevni seks cuda radi za top formu... Dobro jutro i vama...
A nee...to mi je odvratno fujjŠta se treseš, uvik možeš preći na drugu stranu i nać dečka.
Rezultati sve govoreti sto si mladja sve vise zivis u zabludi mislim na to o formi i sexu
Možda bi ti tarot karte pomogle ipak je sve u njima zapisanoA sta da me to sranje snadje....ma skocio bih sa Savskog mosta...
A to nebudem gledati ...Možda bi ti tarot karte pomogle ipak je sve u njima zapisano
Tek sad... I onda se cudis sto nemas za internet...
Kako, zašto?Ali nije vam isplativo zvati taj oglas
Imam sve Ljubavi skok po cigare hočeš.jogurtič jedanTek sad... I onda se cudis sto nemas za internet...
Zato sto mi nije sila i nabijam cijenu x 3 pa tko dode dode....Kako, zašto?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|