Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Goran i HanaAwww... Laka...
Pogledajte prilog 1381
To se vidi u prva 2,3 koraka kada krene prema igraču...pitanje je kakav je u svim drugim segmentima ( obvezna igra, moć ponavljanja, obrana ) što zahtijeva nogomet na višoj razini...hnl je limitirana liga u odnosu na lige petice i ljudi često krivo percipiraju kvalitete igrača...jedan Andrijašević, Petković, Čolak su ovdje glavni igrači ali vani ne mogu nigdje igrati u kontinuitetu...Ovaj Biuk ce biti igracina..
Ma vise je pokazao u ovih par utakmica nego svi ovi stranci skupa...jos da daju Ljubicicu sansu par utakmica ima i u njemu nesto..To se vidi u prva 2,3 koraka kada krene prema igraču...pitanje je kakav je u svim drugim segmentima ( obvezna igra, moć ponavljanja, obrana ) što zahtijeva nogomet na višoj razini...hnl je limitirana liga u odnosu na lige petice i ljudi često krivo percipiraju kvalitete igrača...jedan Andrijašević, Petković, Čolak su ovdje glavni igrači ali vani ne mogu nigdje igrati u kontinuitetu...
"Iskustvo je čarobna stvar, koja omogućuje prepoznavanje greške, koju ponovno radimo." A mi se nadamo!!!!!!!!Ma vise je pokazao u ovih par utakmica nego svi ovi stranci skupa...jos da daju Ljubicicu sansu par utakmica ima i u njemu nesto..
Napisao sam recenziju za to.Ooo lizao si je, to inace ne radis...
Jutro sombi... Definitivno... Eto kile padaju, ni jednu boru nemam, zdravo je toJutro sigi. Onda moram više sexati haha
I to sve kako sam se pocela ozbiljno baviti ovim poslomJutro sombi... Definitivno... Eto kile padaju, ni jednu boru nemam, zdravo je to
Blago vama... Meni radan vikendJa na poslu. Još danas i onda via ontario 3 dana
Joj. Žao mi jeBlago vama... Meni radan vikend
Evo začudo zaredali neloši rezultati, možda malo kasno ali budi naduKako me nece biti briga za Split ja sam Hajdukovac...
Pa da.. Ako radis u Hrvatskoj znaci da si opsjednut materijalizmomJoj. Žao mi je
Nitko tko je "ima Covid"... a ja ga znam nije disfunkcionalan tako da bez brige...Au pm; Lijecnici otkrili "Virus Covida moze uci u tkivo penisa i trajno uzrokovati erektilnu disfunkciju"
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|