Ne, jedino ako radiš za vikend može značiti da si luzer .Pa da.. Ako radis u Hrvatskoj znaci da si opsjednut materijalizmom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, jedino ako radiš za vikend može značiti da si luzer .Pa da.. Ako radis u Hrvatskoj znaci da si opsjednut materijalizmom
Meni je vikend placen 50 posto...Ne, jedino ako radiš za vikend može značiti da si luzer .
Nema toga.. Ako se JA nisam razboljela tesko da cete i vi...A sta da me to sranje snadje....ma skocio bih sa Savskog mosta...
I meni je, i noćna, pa?Meni je vikend placen 50 posto...
Pa meni nije problem jer cu dobit dva dana slobodna u tjednu kada i mozes nesto obavit za razliku od nedjelje.. Plus vise novcaI meni je, i noćna, pa?
A ta dva dana cu takodjer unovcitiPa meni nije problem jer cu dobit dva dana slobodna u tjednu kada i mozes nesto obavit za razliku od nedjelje.. Plus vise novca
Imam i ja slobodne dane, i plaćena mi je dodatno nedjelja, praznik, noćna, pa katkad dobijem 100% veću satnicu, pa ne mislim da sam boga povuka za braduPa meni nije problem jer cu dobit dva dana slobodna u tjednu kada i mozes nesto obavit za razliku od nedjelje.. Plus vise novca
Draže mi je čitati Patkove pizdarije od ovoga, i nisam ljubomoran nego si ti strašno smornaA ta dva dana cu takodjer unovciti
Ne mislim ni ja.. Samo hocu da razjasnimo da nisi materijalist ako si ambiciozan.Imam i ja slobodne dane, i plaćena mi je dodatno nedjelja, praznik, noćna, pa katkad dobijem 100% veću satnicu, pa ne mislim da sam boga povuka za bradu
Dan, danDobar dan
Jel ti uzorak reprezentativan?Nitko tko je "ima Covid"... a ja ga znam nije disfunkcionalan tako da bez brige...
O da...,Jel ti uzorak reprezentativan?
Sig di je oglas? Daj da vidimo...Ventura samo da kazem da cesce mijenjas slike na wapu od mene
Nema jos... Radim ali ne vjerujem da cu danas stavljati... Mozda subota?Sig di je oglas? Daj da vidimo...
Aj bar reci di će biti.Nema jos... Radim ali ne vjerujem da cu danas stavljati... Mozda subota?
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|