Sisata i guzata
Well-known member
Zgaravica me od kave bez mlijeka muci...Pa daj.več jednom postani onda i pij pravu kafu a ne pravi se englez hihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zgaravica me od kave bez mlijeka muci...Pa daj.več jednom postani onda i pij pravu kafu a ne pravi se englez hihi
Pa kako neče šta trpaš.u sebe popij dvije šalice prave crne kučne a ne taj.bučkurišZgaravica me od kave bez mlijeka muci...
Ne volim obicnu kavuPa kako neče šta trpaš.u sebe popij dvije šalice prave crne kučne a ne taj.bučkuriš
Ima šta osim para seksa i štikli i da radiš da voliš onoNe volim obicnu kavu
Tražim stalnu sliku.Ventura samo da kazem da cesce mijenjas slike na wapu od mene
Ne voli pravu kafu svašta pij onda vodu JanuNe volim obicnu kavu
nemam sto raditi trenutno, vrijeme za kavu pa moram citati jbgZgaravica me od kave bez mlijeka muci...
Osim para, seksa i stikli?? Pa...iskreno...ne...Ima šta osim para seksa i štikli i da radiš da voliš ono
nemam sto raditi trenutno, vrijeme za kavu pa moram citati jbg
i evo umjesto da se kao uvijek nazivciram na ljudsku glupost evo danas necunemam sto raditi trenutno, vrijeme za kavu pa moram citati jbg
evo imam pitanje, koje tenisice uzeti? ti pratis modu a ja nemam ideju...Osim para, seksa i stikli?? Pa...iskreno...ne...
Volim zanimljiva putovanja koja mi uzasno nedostaju, dobre hotele i kvalitetan alkohol...Osim para, seksa i stikli?? Pa...iskreno...ne...
Ovisi o budzetuevo imam pitanje, koje tenisice uzeti? ti pratis modu a ja nemam ideju...
bar neštoVolim zanimljiva putovanja koja mi uzasno nedostaju, dobre hotele i kvalitetan alkohol...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|