Sisata i guzata
Well-known member
Mene nazivciraju aljkavi ljudi koji misle da svi moraju razmisljati kao onii evo umjesto da se kao uvijek nazivciram na ljudsku glupost evo danas necu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene nazivciraju aljkavi ljudi koji misle da svi moraju razmisljati kao onii evo umjesto da se kao uvijek nazivciram na ljudsku glupost evo danas necu
Da i oni radišni razmišljaju o njima isto?Mene nazivciraju aljkavi ljudi koji misle da svi moraju razmisljati kao oni
evo bas da su bas dobre neovisno o cijeniOvisi o budzetu
koji li su to?Mene nazivciraju aljkavi ljudi koji misle da svi moraju razmisljati kao oni
Svi oni koji nazivaju drugacije od sebe glupimakoji li su to?
da da ni ja ne volim aljkavost neopisivo mi smetaSvi oni koji nazivaju drugacije od sebe glupima
ili aljkavimaSvi oni koji nazivaju drugacije od sebe glupima
Danas si posebno raspolozenaSvi oni koji nazivaju drugacije od sebe glupima
Našao sam ti jednu slatku životinjicu na jutubu.Osim para, seksa i stikli?? Pa...iskreno...ne...
Heh, ljudi pricaju...Na "radnom" telefonu 52 propustena poziva a nema oglasa.. Jesu li realni??
Ali nemas sta vidjet... Diskretno druzenje-druzila bih se u svom prostoru s ozbiljnim gospodinom. Nema fotke. To je toHeh, ljudi pricaju...
ne mogu skuziti onda jel danas ego visoko ili ne? svi su te zeljni ili nisu?Ali nemas sta vidjet... Diskretno druzenje-druzila bih se u svom prostoru s ozbiljnim gospodinom. Nema fotke. To je to
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|