Sisata i guzata
Well-known member
A jok, najgore cu...Tak je o sebi sve najbolje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jok, najgore cu...Tak je o sebi sve najbolje
Btw nemam ja oglas da mi je svrsavanje u usta 20 eura, po licu 15 i toNisam na trznici... Moja cijena je cijena za prirodan odnos u kojem radim s covjekom sve sto mi/mu pase....bez vremenskog ogranicenjaJa vas molim da vi s foruma ne zovete. Cak sam to jednom i napisala. Nema popusta, zasto bih davala popust,kad mi nije sila da netko dode...zauzeta sam do ponedjeljka... A onda cemo oglas na 10 min...e i u tih 10 min nazove i dode covjek koji plati toliko koliko trazim
ne zovemo evo ja te poslušo...Ja vas molim da vi s foruma ne zovete. Cak sam to jednom i napisala. Nema popusta, zasto bih davala popust,kad mi nije sila da netko dode...zauzeta sam do ponedjeljka... A onda cemo oglas na 10 min...e i u tih 10 min nazove i dode covjek koji plati toliko koliko trazim
Zato sam i napisala koji je.. Da ne bi doslo do zabunene zovemo evo ja te poslušo...
bolje napravi aukciju ako je takva potraznjaZato sam i napisala koji je.. Da ne bi doslo do zabune
Zasto bih... Sve je vec dogovoreno...bolje napravi aukciju ako je takva potraznja
zato sto bi vise zaradilaZasto bih... Sve je vec dogovoreno...
al znam nije tebi do para ti to voliszato sto bi vise zaradila
Ali ja zaradjujem extra, i ne bih podnijela vise nego sto sada zaradujem... Ja radim svaki dan, druzenja su mi po nekoliko sati i prosto nema se vremenazato sto bi vise zaradila
svaki dan nam ponovis koliko imas love, pazi da ti netko od novih pobjegne posto naplacujes poslijeAli ja zaradjujem extra, i ne bih podnijela vise nego sto sada zaradujem... Ja radim svaki dan, druzenja su mi po nekoliko sati i prosto nema se vremena
Svaki dan me to pitate... Da vi meni svaki dan ne spominjete moju lovu ja se ne bih ni sjetila za to... A kad me pitate ja nisam od onih koji lazu..svaki dan nam ponovis koliko imas love, pazi da ti netko od novih pobjegne posto naplacujes poslije
je je ja nemogu spavat bez te informacijeSvaki dan me to pitate... Da vi meni svaki dan ne spominjete moju lovu ja se ne bih ni sjetila za to... A kad me pitate ja nisam od onih koji lazu..
Nema se tu što skužiti, high all time.ne mogu skuziti onda jel danas ego visoko ili ne? svi su te zeljni ili nisu?
Pa stalno se tu spominje koliko radim, koliko zaradujem... Kad sam ja komentirala vasu zaradu? Nikad pa ni tad... Jer nemam vremena od svojeje je ja nemogu spavat bez te informacije
samo ti i pricas o zaradama zapravo o jednoj zaradi i znamo da imas lovu i s klasuPa stalno se tu spominje koliko radim, koliko zaradujem... Kad sam ja komentirala vasu zaradu? Nikad pa ni tad... Jer nemam vremena od svoje
Sigica pozajmi stotkuSvaki dan me to pitate... Da vi meni svaki dan ne spominjete moju lovu ja se ne bih ni sjetila za to... A kad me pitate ja nisam od onih koji lazu..
Pa meni je drago sto vi to znate ali ovaj se razgovor poveo jer ste komentirali moju zaradu i usput bacali jeftine fore kao "sigurno se ne bi svi jebali za lovu"... A jebu vas za duplo manju, realnosamo ti i pricas o zaradama zapravo o jednoj zaradi i znamo da imas lovu i s klasu
umjesto rubrike predstavi se mozda da bude kolika primanja imas...samo ti i pricas o zaradama zapravo o jednoj zaradi i znamo da imas lovu i s klasu
Ja nista ne tajimumjesto rubrike predstavi se mozda da bude kolika primanja imas...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|