Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ja znam, samo se ti hvališ svojom zaradom. Ja primim nekih 6000 okvirno, neko npr 4 tis, a neko ništa jer je nezaposlen. S druge strane netko ima plaću od 10 ili 15 tis kn, da ne govorimo koliko uspješni poduzetnici zarađuju. Ali što meni to sve znači, nisam ljubomoran na one koji imaju više, niti se rugam onima koji imaju manje. Jedino me briga što upropaštavaš forum s neprestanim smornom pričom koliko zarađuješPa stalno se tu spominje koliko radim, koliko zaradujem... Kad sam ja komentirala vasu zaradu? Nikad pa ni tad... Jer nemam vremena od svoje
Znamo već, primili na znanje ...Ja nista ne tajim
ako tebe to tjesi evo jebu nasPa meni je drago sto vi to znate ali ovaj se razgovor poveo jer ste komentirali moju zaradu i usput bacali jeftine fore kao "sigurno se ne bi svi jebali za lovu"... A jebu vas za duplo manju, realno
nikad nebi bila uspjesna tajnicaJa nista ne tajim
Eto...opet ti o mojim stanovima i automobilimapa ti si smor covjece, da tebe nema iskreno ne bih se ni sjetila sto sve imam... Ti komentiras neprestano moj posao, ovaj posao, moju zaradu...mene zaboli za tvoja primanja,Koliko ja znam, samo se ti hvališ svojom zaradom. Ja primim nekih 6000 okvirno, neko npr 4 tis, a neko ništa jer je nezaposlen. S druge strane netko ima plaću od 10 ili 15 tis kn, da ne govorimo koliko uspješni poduzetnici zarađuju. Ali što meni to sve znači, nisam ljubomoran na one koji imaju više, niti se rugam onima koji imaju manje. Jedino me briga što upropaštavaš forum s neprestanim smornom pričom koliko zarađuješ
Živa i zdrava bila ti nama i kupila treći, četvrti i peti stan i novi automobil, u medjuvremenu malo ohladi jer si stvarno zamorna( uvjeren sam ne samo meni) i uživaj.
zli kapitalisti masoni mozda komunjareako tebe to tjesi evo jebu nas
Isto tako me zaboli i ako ne radite ali ne izrugujte se ljudima koji rade i koji zele nesto vise od zivotaEto...opet ti o mojim stanovima i automobilimapa ti si smor covjece, da tebe nema iskreno ne bih se ni sjetila sto sve imam... Ti komentiras neprestano moj posao, ovaj posao, moju zaradu...mene zaboli za tvoja primanja,
Mene zaboli za tvoja primanja utoliko što si upropastila dobru vibru na ovom forumu, ni najmanje ne ne zanimsš ni ti i tvoja primanjaEto...opet ti o mojim stanovima i automobilimapa ti si smor covjece, da tebe nema iskreno ne bih se ni sjetila sto sve imam... Ti komentiras neprestano moj posao, ovaj posao, moju zaradu...mene zaboli za tvoja primanja,
Ajde sreca pa ces onda vise prestat o tome....Mene zaboli za tvoja primanja utoliko što si upropastila dobru vibru na ovom forumu, ni najmanje ne ne zanimsš ni ti i tvoja primanja
A kad sam ga htio blokirati na 2 dana , rekla si ne !!!! Zaprijetila "nećeš pičke dobit do Božića" , što su ti žene , čas ovako , čas onakoEto...opet ti o mojim stanovima i automobilimapa ti si smor covjece, da tebe nema iskreno ne bih se ni sjetila sto sve imam... Ti komentiras neprestano moj posao, ovaj posao, moju zaradu...mene zaboli za tvoja primanja,
izrugujemo se samo onima koji to rade na krivi nacinIsto tako me zaboli i ako ne radite ali ne izrugujte se ljudima koji rade i koji zele nesto vise od zivota
Ne postoji krivi nacin. Ako nisi u stranci preostaje ti da radis za dobar standard i tocka.izrugujemo se samo onima koji to rade na krivi nacin
Kolega , Ja sam Komunist i ponosim se timezli kapitalisti masoni mozda komunjare
Ma nisam.... Ja tebi pustim na voljuali vec mi je smijesno slusati o mojim stanovimaA kad sam ga htio blokirati na 2 dana , rekla si ne !!!! Zaprijetila "nećeš pičke dobit do Božića" , što su ti žene , čas ovako , čas onako
Blokiraj me za stalno, slobodno.A kad sam ga htio blokirati na 2 dana , rekla si ne !!!! Zaprijetila "nećeš pičke dobit do Božića" , što su ti žene , čas ovako , čas onako
Pa bas jbt...Fakat ste dosadni.
mislis da ja imam nesto protiv komunista?Kolega , Ja sam Komunist i ponosim se time
Nisam... Nemam vremena danas.. Slj. Tjedan@sig jesi ti na kraju danas stavila taj svoj oglas ili ne?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|