i to je istina, samo ovi koji su oduvijek u kapitalizmu ipak bolje stojeNe postoji zdravi kapitalizam, dragi moj ^^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to je istina, samo ovi koji su oduvijek u kapitalizmu ipak bolje stojeNe postoji zdravi kapitalizam, dragi moj ^^
Vozim.. Ja sam se prilagodila sistemu.. A to je kljucnoda smo u zdravom kapitalizmu ti bi vozila barem novu Sklasu...
Da svi se bore za Opstanak a život tako krataki to je istina, samo ovi koji su oduvijek u kapitalizmu ipak bolje stoje
Pravi Francuski ključVozim.. Ja sam se prilagodila sistemu.. A to je kljucno
Lova je kljuc svega...Da svi se bore za Opstanak a život tako kratak
Da pogotovo kad ništa ne kupujeLova je kljuc svega...
svaka cast ako ga vozis...meni nesto fali za lamba, ako ovu godinu ne ulozim puno u kurvarluk mozda do kraja godine skupim za felgeVozim.. Ja sam se prilagodila sistemu.. A to je kljucno
Kupuje sve... Zivot, zdravlje, mir... Sve mozes s lovom.. Cak i zenu naciDa pogotovo kad ništa ne kupuje
NijeLova je kljuc svega...
Stvar prioriteta... Ja ne placam kurve, ne pusim cigaretesvaka cast ako ga vozis...meni nesto fali za lamba, ako ovu godinu ne ulozim puno u kurvarluk mozda do kraja godine skupim za felge
ni jaStvar prioriteta... Ja ne placam kurve, ne pusim cigarete
Zato sto kad te oluje tuku uglavnom nisi pri parama...
Prava VegankaStvar prioriteta... Ja ne placam kurve, ne pusim cigarete
A dobro barem imam zdravljeZato sto kad te oluje tuku uglavnom nisi pri parama...
nisam shvatioZato sto kad te oluje tuku uglavnom nisi pri parama...
Dok si mlad i mozes platit ljecenje...A dobro barem imam zdravlje
Oluje uglavnom dolaze zbog nedostatka novca...nisam shvatio
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|