Vjerujem ti, no ne bi rekao da je to slucaj s vecinom nasih cura s POZato sto su zene sa EGE u Hrvatskoj s ciljem da rade ovaj posao 0-24, a nase zene ipak imaju i svoje živote.... Ja dogovaram termine tjedan dana unaprijed
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjerujem ti, no ne bi rekao da je to slucaj s vecinom nasih cura s POZato sto su zene sa EGE u Hrvatskoj s ciljem da rade ovaj posao 0-24, a nase zene ipak imaju i svoje živote.... Ja dogovaram termine tjedan dana unaprijed
To sam jednom isla iz mc donaldsa i stalnom decku koji je godinama dolazio ponijela njegov omiljeni royal... Inace... Ja za vrijeme susrera ne pijem i ne jedem jer izvodim akrobacije i ne zelim nadutost...Znaš kak me jedna Ukrajinka pitala: dođe ona kod mene u stan, ja ponudim vina, piva, votke, viskija. Pitam je što voli kaže ona voli pivo ali to joj je guilty pleasure i ne bi ga baš sad pila da ne smrdi po njemu za vrijeme susreta. Odmah mi je bila masu simpatičnija. Rekoh ne brini uopće, meni to ne smeta, i tak smo popili po 2-3 piva, to nam je odmah diglo raspoloženje i nivo komunikacije
Tak tebi McDonalds guilty pleasure?
Popijem jedino hell sat vremena prije.. A i bojim se riganja..To sam jednom isla iz mc donaldsa i stalnom decku koji je godinama dolazio ponijela njegov omiljeni royal... Inace... Ja za vrijeme susrera ne pijem i ne jedem jer izvodim akrobacije i ne zelim nadutost...
da nezgodno je da pustis goluba u po seanseTo sam jednom isla iz mc donaldsa i stalnom decku koji je godinama dolazio ponijela njegov omiljeni royal... Inace... Ja za vrijeme susrera ne pijem i ne jedem jer izvodim akrobacije i ne zelim nadutost...
Ma ne to, vec onaj osjecaj tezine... I pospanosti jer ti se nakon jela obicno spava.. I s obzirom da radim zesci oral da se ne desi riganje... Samo hell... A jedem kasnije, ionako jednom dnevnoda nezgodno je da pustis goluba u po seanse
A gle ne znam, razlikuju se one i te kako, sad ovisi o tebi sto ti trazis i gledas u njima. No ima razlike medju samim brazilkama, istina brazilki ima najvise napunjenih silikonima, rekao bi pola. I jos kod sisa mi je to okKako ih razlikujes? Mislim, neki dan je netko spominjao neku Niku i Monu... I ja sam bila uvjerena po slikama da je to ista osoba... Klasicna duga smedja kosa, sise, sve iste visine i težine, identicne face... To je vec toliko prevazidjeno... Nista sta odudara, nista prljavo u njima...
A kavicu.sa.šlagom?Kod mene dobijes i Griotte i Mc donalds za veceru
pa da logično i praktično riješenje a kako je inace u praksi, jel imas klijenata s kojima ides na obrok?Ma ne to, vec onaj osjecaj tezine... I pospanosti jer ti se nakon jela obicno spava.. I s obzirom da radim zesci oral da se ne desi riganje... Samo hell... A jedem kasnije, ionako jednom dnevno
Da, da i to Starbucks...A kavicu.sa.šlagom?
Jel to ona kava u plastici a ne Filđanu neki američki proizvodDa, da i to Starbucks...
Ma da. Ali to su neke salatice... To je ovaj lik sto uzme cijeli dan... Uglavnom taj cijeli dan ne jedem... Osim tako nesto malo tek toliko da ne budem nepristojna..inace ja uvijek nudim picem, to mi je pristojno i neki znak dobrodoslicepa da logično i praktično riješenje a kako je inace u praksi, jel imas klijenata s kojima ides na obrok?
Nemam vremena za kuhanje turske kave patak...Jel to ona kava u plastici a ne Filđanu neki američki proizvod
StravaNemam vremena za kuhanje turske kave patak...
ali imas li dovoljno dobar sok?Ma da. Ali to su neke salatice... To je ovaj lik sto uzme cijeli dan... Uglavnom taj cijeli dan ne jedem... Osim tako nesto malo tek toliko da ne budem nepristojna..inace ja uvijek nudim picem, to mi je pristojno i neki znak dobrodoslice
Nemaš vremena skuhat.kavicu hihiNemam vremena za kuhanje turske kave patak...
Ocito da je panterin bolji....ali imas li dovoljno dobar sok?
Ne.. Vrijeme jeNemaš vremena skuhat.kavicu hihi
Da oblačno jeNe.. Vrijeme je
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|