Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam vrlo skromna djevojka zapravo... Jedino sto trazim je slobodaajmo radit ljudi,meni je gotova pauza za topli obrok...treba zaradit nesto, mozda ne bas toliko da ti Sig bude sugar cura ali tko zna
Jesam, kad me nudila sa sokom.Da, zgodna zena ima oglas... Nezz... U nju je bio zaljubljen prije mene
a cuj jos ako je dobar sokJesam, kad me nudila sa sokom.
Malo ti za sricu triba....Jesam, kad me nudila sa sokom.
ta sloboda je paradoks isti kao što bi bilo ratovanje za mir....Ja sam vrlo skromna djevojka zapravo... Jedino sto trazim je sloboda
ili jebanje za nevinostta sloboda je paradoks isti kao što bi bilo ratovanje za mir....
Meni je jedna ponudila i sok i da me odbaci do doma poslije susreta jer sam bio kod nje došao taksijem Ali nisam se zaljubio, jbg Možda da je u sve to ubacila i Griotte...Jesam, kad me nudila sa sokom.
i mene jedna vozila iz hotela jer sam dosao taxijemMeni je jedna ponudila i sok i da me odbaci do doma poslije susreta jer sam bio kod nje došao taksijem Ali nisam se zaljubio, jbg Možda da je u sve to ubacila i Griotte...
Kod mene dobijes i Griotte i Mc donalds za veceruMeni je jedna ponudila i sok i da me odbaci do doma poslije susreta jer sam bio kod nje došao taksijem Ali nisam se zaljubio, jbg Možda da je u sve to ubacila i Griotte...
Moram imati prostora.... Jbt nista me ne hladi vise nego kad znam da je lik opsjednut sa mnom... I mora me iznova i iznova interesirat, intrigirat, palit... Mora biti zanimljivo.... Ne mogu u dosadu, u ucmalost... Mora krv da teceta sloboda je paradoks isti kao što bi bilo ratovanje za mir....
navlacis klijente na lose navikeKod mene dobijes i Griotte i Mc donalds za veceru
I na lose navike i da se zaljube u mene... Trebalo bi mi jos dati drogu da prodajemnavlacis klijente na lose navike
Ne volim McDonalds. Ima neki meni ili je fiksna ponuda?Kod mene dobijes i Griotte i Mc donalds za veceru
Meni po izboru... E to je bilo nekada... Sad vege burger dobis...Ne volim McDonalds. Ima neki meni ili je fiksna ponuda?
#samoenergijaMoram imati prostora.... Jbt nista me ne hladi vise nego kad znam da je lik opsjednut sa mnom... I mora me iznova i iznova interesirat, intrigirat, palit... Mora biti zanimljivo.... Ne mogu u dosadu, u ucmalost... Mora krv da tece
#apsolutnooo#samoenergija
Upravo o tome pricamTa Elena je precijenjena i umišljena ženska. Jako dobro izgleda, ali je bahata i bezobrazna. Platio 1000 za sat, a dobio kurčinu od usluge. Prvih 15-20 min solidna jebačina, a onda kasnije gleda da te što prije istjera iz stana. I još se uzrujala na neke prijedloge ko da ona plaća mene, a ne ja nju.
Znaš kak me jedna Ukrajinka pitala: dođe ona kod mene u stan, ja ponudim vina, piva, votke, viskija. Pitam je što voli kaže ona voli pivo ali to joj je guilty pleasure i ne bi ga baš sad pila da ne smrdi po njemu za vrijeme susreta. Odmah mi je bila masu simpatičnija. Rekoh ne brini uopće, meni to ne smeta, i tak smo popili po 2-3 piva, to nam je odmah diglo raspoloženje i nivo komunikacijeMeni po izboru... E to je bilo nekada... Sad vege burger dobis...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|