Kozjak Dida
Well-known member
I maaačaka prosim lepo...Jos dva mjeseca do spasavanja macaka po Dalmaciji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I maaačaka prosim lepo...Jos dva mjeseca do spasavanja macaka po Dalmaciji
Jel ovaDa, zgodna zena ima oglas... Nezz... U nju je bio zaljubljen prije mene
Ja prosle godine 6 macaka u supetru kastrirala od svojih para za ljetovanje prosim lepo i grad mi nije vratio ni dioi 7 dana sam hranila oko dvadesetak macakaI maaačaka prosim lepo...
Ne, ne.... Sad cu ja naciJel ova
Visoka i vitka 40g!
Dama njegovanog tijela 170/55/3 družila bi se sa kulturnom gospodom u svom ugodnom prostoru. Higijena i diskrecija 100%.www.oglasnik.hr
Al nisu to tvoje pare...ti si ih samo transferirala od klijenata do veterinara...Ja prosle godine 6 macaka u supetru kastrirala od svojih para za ljetovanje prosim lepo i grad mi nije vratio ni dioi 7 dana sam hranila oko dvadesetak macaka
pa ti si zaradila lovu mozes si to priustitE jbg... Zato sam ja zaspala ujutro i nisam cula alarm
Jbg lova se trosi....ja enormno trosim al kako kaze Mod nije bitno koliko trosis vec koliko zaradujes...pa ti si zaradila lovu mozes si to priustit
Dobijes picke plus pomognes planetiDakle bolje otići kod SiG nego uplatiti azilima za životinje
Naravno, ovako su sretni klijenti, Sigi i životinje a onako samo životinje....Dakle bolje otići kod SiG nego uplatiti azilima za životinje
Osim ako su klijenti životinje. Onda su opet sretni i Sigi i klijenti/životinje Tak da u principu ne možeš fulati kod SiG Uvijek svi sretni.Naravno, ovako su sretni klijenti, Sigi i životinje a onako samo životinje....
Aj stavi svoj da mogu usporediti?Zgodna žena 43 g.
Crnka, visoka, vitka, 174/56, poziva Vas na ugodno druženje u svoj ugodan prostor. Samo za mlađe osobe i finu gospodu.www.oglasnik.hr
Nemam.... Ja stavim jednom mjesecno na 10 min... Ne stignem se oglasavatAj stavi svoj da mogu usporediti?
Ahhh da, oni koji pređu prag raja, ja sam još ispred portuna ( haustora )Osim ako su klijenti životinje. Onda su opet sretni i Sigi i klijenti/životinje Tak da u principu ne možeš fulati kod SiG Uvijek svi sretni.
Pa bas... Tu nema tko nije nesretan, osim Venture jer se jebem uokoloČak su i ribe sretne jer si Sombi ne može priuštiti mašinicu pa slabije peca Koliko ta žena radi za ekologiju, mogla bi ministrica zaštite okoliša biti.
Stavi moj broj telefona, ja ću se javljat...Nemam.... Ja stavim jednom mjesecno na 10 min... Ne stignem se oglasavat
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|