Sisata i guzata
Well-known member
Nemam ni to.... Svaki put uzmem drugu karticuStavi moj broj telefona, ja ću se javljat...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam ni to.... Svaki put uzmem drugu karticuStavi moj broj telefona, ja ću se javljat...
Ne veruju....Zasto ovi jelbiotkovci opet ispituju za oglase koje sam jucer recenzirala...
Jel Marijolu?Pazim da me se ne ulovi kad se oglasavam.... Da ne razbijem iluzije pojedinima...
slažem se, bolje živjeti sto godina ko milijunaš nego jedan dan u bijediJbg lova se trosi....ja enormno trosim al kako kaze Mod nije bitno koliko trosis vec koliko zaradujes...
Ne, Marijole zna da se oglasavamovim sto su zaljubljeni i misle da su jediniJel Marijolu?
Jel ti zaljubljenima kad dođu moraš pružiti i psihološku pomoć?!?Ne, Marijole zna da se oglasavamovim sto su zaljubljeni i misle da su jedini
Ma oni misle da sam i ja u njih zaljubljena tako da nisu tuzni....Jel ti zaljubljenima kad dođu moraš pružiti i psihološku pomoć?!?
Znači iznad i prije svega vrhunska glumica. Blagodarim.Ma oni misle da sam i ja u njih zaljubljena tako da nisu tuzni....
e takve bi smjestio u "klasu optimist"Ma oni misle da sam i ja u njih zaljubljena tako da nisu tuzni....
Tako me sombi nazvao...Znači iznad i prije svega vrhunska glumica. Blagodarim.
Bas...jbg sve dok ne pretjerajue takve bi smjestio u "klasu optimist"
ti si i sugarbaby po tome?Ma oni misle da sam i ja u njih zaljubljena tako da nisu tuzni....
Jel bilo optimista da te preobrate i istjeraju djavla iz tebe ?Bas...jbg sve dok ne pretjeraju
Ma nee... Mislim ne smatram to tako... Izvode me na ruckove, kave, izlete,kupuju sitnice ali ja ne dopustam komunikaciju izvan susreta osim za dogovor... I placaju po svakom susretuti si i sugarbaby po tome?
Bićeš i ti nesretna kad opet krenem kod Ukrajinki.Pa bas... Tu nema tko nije nesretan, osim Venture jer se jebem uokolo
Pa oni misle da su jedini i da ja nisam u ovom poslu otkad njih znamda, bio je jedan mladji tip koji je bio upuceniji... On mi je htio dati para koliko hocu da se vise ne oglasavam.. To je bilo jos 2016...Jel bilo optimista da te preobrate i istjeraju djavla iz tebe ?
Ja cu biti sretna kad ti jebes, jer ti si moj drugkad ti jebes, kao da ja jebemBićeš i ti nesretna kad opet krenem kod Ukrajinki.
Nisam pristala jer ne zelim pasti pod neciju kontrolu niti da nekoga trazim nesto sto nisam zaradila/odradila kako god... Ugl poceo je srati puno i blokirala gaPa oni misle da su jedini i da ja nisam u ovom poslu otkad njih znamda, bio je jedan mladji tip koji je bio upuceniji... On mi je htio dati para koliko hocu da se vise ne oglasavam.. To je bilo jos 2016...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|