oluje u kom smislu?Oluje uglavnom dolaze zbog nedostatka novca...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oluje u kom smislu?Oluje uglavnom dolaze zbog nedostatka novca...
Da bolestan čovjek ima samo jednu želju da ozdraviDok si mlad i mozes platit ljecenje...
Da nikad nisu sretni ni sa milijunimaOluje uglavnom dolaze zbog nedostatka novca...
Ja sam mislio da dolaze zbog poremećaja u atmosferi i pozicijskih odnosa ciklona i anticiklona... ali eto, svaki dan naučim nešto novoOluje uglavnom dolaze zbog nedostatka novca...
Dugovi, bolest, rastava... Sve dolazi zbog nedostataka novcaoluje u kom smislu?
Bolest dolazi zbog stresa, a stres zbog loseg nacina zivotaDa bolestan čovjek ima samo jednu želju da ozdravi
Mislim "oluje" kao nevolje u zivotu...Ja sam mislio da dolaze zbog poremećaja u atmosferi i pozicijskih odnosa ciklona i anticiklona... ali eto, svaki dan naučim nešto novo
I previše želja?Dugovi, bolest, rastava... Sve dolazi zbog nedostataka novca
ma dolazi kuracDugovi, bolest, rastava... Sve dolazi zbog nedostataka novca
ma dolazi kurac
Pogotovo kad maštaš o cipelama od dvije soma euraBolest dolazi zbog stresa, a stres zbog loseg nacina zivota
Sve se vrti okoma dolazi kurac
Naravno... Uvijek treba teziti boljem... Prerasla sam price o branju tratincica u poljuPogotovo kad maštaš o cipelama od dvije soma eura
ne znaci lova svima istoSve se vrti oko
Mora da ti je stresno postalo pratiti modu?Naravno... Uvijek treba teziti boljem... Prerasla sam price o branju tratincica u polju
Lova znaci generalno... Ne mozes bez love ni na sranje u gradune znaci lova svima isto
imaju ljudi i druge prioriteteLova znaci generalno... Ne mozes bez love ni na sranje u gradu
Ja sam prerastao tvoje cipelice pa dođe na istoNaravno... Uvijek treba teziti boljem... Prerasla sam price o branju tratincica u polju
siguran sam da se nebi svi jebali za pareimaju ljudi i druge prioritete
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|