Patak
Well-known member
Razočarana.si mi nekako?Sve se vrti oko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razočarana.si mi nekako?Sve se vrti oko
Koje? A da nije lova u to ukljucena?imaju ljudi i druge prioritete
Jebete se za dzabe... Ja nikad nista ne radim za dzabe...vi niste ni jeftini vec besplatni...siguran sam da se nebi svi jebali za pare
A, ok. Ja sam mislio da misliš na vojno-redarstvenu akciju iz 1995. Vidiš kako metafore lako uzrokuju nesporazume ^^Mislim "oluje" kao nevolje u zivotu...
Kad imas para postavljas svoje uvjete, kako u poslu tako i privatnoOsravljate svoju kicmu poslodavcima za malu lovu s kojom ne mozete izdrzati ni do kraja mjeseca... Vi prodajte svoje tijelo na drugi nacin a opet nemate za S klasu..
Ljubav je besplatna?Jebete se za dzabe... Ja nikad nista ne radim za dzabe...vi niste ni jeftini vec besplatni...
Ljubav je za sirotinjuLjubav je besplatna?
Kurac dolazi isto zbog nedostatka love ili potrebe za istom. Pitaj SIGma dolazi kurac
Pomalo si ko Mehunka PrivatnicaKad imas para postavljas svoje uvjete, kako u poslu tako i privatno
Pa naravno... SamoKurac dolazi isto zbog nedostatka love ili potrebe za istom. Pitaj SIG
Znaju oni što valjaLjubav je za sirotinju
Zato sto sam mentalno u ovom dobuPomalo si ko Mehunka Privatnica
Patak te vodi na Burek i jogurtPa naravno... Samo
Ja cu tebe izvest na vege burger... Da vidis sta je obrokPatak te vodi na Burek i jogurt
Da kovidno dobaZato sto sam mentalno u ovom dobu
Sa tobom i na mjesec ako trebaJa cu tebe izvest na vege burger... Da vidis sta je obrok
a pjesnikinja je ovim htjela reći?Dok si mlad i mozes platit ljecenje...
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|