Javila se ova koja radi nedjelje, ehhhhOsravljate svoju kicmu poslodavcima za malu lovu s kojom ne mozete izdrzati ni do kraja mjeseca... Vi prodajte svoje tijelo na drugi nacin a opet nemate za S klasu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javila se ova koja radi nedjelje, ehhhhOsravljate svoju kicmu poslodavcima za malu lovu s kojom ne mozete izdrzati ni do kraja mjeseca... Vi prodajte svoje tijelo na drugi nacin a opet nemate za S klasu..
kod tebe vadjene sigurno nije besplatno kao i guranjeOtkad to... Nista nije besplatno, cak ni vadjenje zuba..
Uvijek cu radit za dobar kes... Dan je apsolutno nebitan...Javila se ova koja radi nedjelje, ehhhh
Nema na cemu zaista to mislim od srcaHvala Mark
Nemam pojma kako je u tvom svemiru, u mom svemiru je vađenje zuba besplatno, čak i onih ostataka okrnjaka oko kojih se zubar mora mučiti. Toliko si zabrijala u lovu da ti je to poremetilo moć rasuđivanja, pa ja kao imam za zubara a ka sirotinja ne može ni bolni zub izvaditi.. Samo nije istina...Otkad to... Nista nije besplatno, cak ni vadjenje zuba..
Plombe se placaju, pregled se placa ako ne placas dopunsko, novi zub je 100 eura plus.. Ja imam sve prirodne zube ali nisam sa kruske pala... Ciscenje zubnog kamenca se placaNemam pojma kako je u tvom svemiru, u mom svemiru je vađenje zuba besplatno, čak i onih ostataka okrnjaka oko kojih se zubar mora mučiti. Toliko si zabrijala u lovu da ti je to poremetilo moć rasuđivanja, pa ja kao imam za zubara a ka sirotinja ne može ni bolni zub izvaditi.. Samo nije istina...
ma jel tako? evo dodjes u trgovinu mercedes i traze lovu prije nego odvezes auto bas su materijalistiNisam ja materijalno orijentirana nego vi kao da na marsu zivite jbt.. Gdje gid krenes traze te lovu..
Ne plaćaju se plombe, to neki stomatolozi pokušavaju preveslat pacijente.Plombe se placaju, pregled se placa ako ne placas dopunsko, novi zub je 100 eura plus.. Ja imam sve prirodne zube ali nisam sa kruske pala... Ciscenje zubnog kamenca se placa
Osim ako neces crne placaju seNe plaćaju se plombe, to neki stomatolozi pokušavaju preveslat pacijente.
Zna se na sto sam mislila... Eto i gorivo iz dana u dan poskupljujema jel tako? evo dodjes u trgovinu mercedes i traze lovu prije nego odvezes auto bas su materijalisti
Nemres ni guzicu obrisat ako nemas love. U takvom svijetu zivimo i bok. Sig podrzavam te.Nisam ja materijalno orijentirana nego vi kao da na marsu zivite jbt.. Gdje gid krenes traze te lovu..
biciklovi nikad nisu bili jeftinijiZna se na sto sam mislila... Eto i gorivo iz dana u dan poskupljuje
SvaštaNema... Ako si normalan ni dijete neces pravit ako nemas love
S biciklom se ne mozes voziti ako ti automobil treba za posaobiciklovi nikad nisu bili jeftiniji
da ne spominjem romobilebiciklovi nikad nisu bili jeftiniji
Ma da, deset komada odmah i pod most s njima..Svašta
ima razlicitih poslovaS biciklom se ne mozes voziti ako ti automobil treba za posao
twerkati?Generalno, i treba se sve placati... Ja sam apsolutno za to... Ali treba i vrtiti lovu
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|