Patak
Well-known member
Ja sam na moru svaki danNe uvijek.. Uskoro cu na putovanje pa na ljetovanje od par tisuca eura.. A di cete vi? Kad imas lovu i bolje i kvalitetnije se odmaras...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam na moru svaki danNe uvijek.. Uskoro cu na putovanje pa na ljetovanje od par tisuca eura.. A di cete vi? Kad imas lovu i bolje i kvalitetnije se odmaras...
Mozda ti se samo tako cini da je netko samo zaokupljen novcem, ta osoba koja je naoko zaokupljena novcem itekako zna sto su zivotne prave vrijednosti i cijeni dobru kvalitetu zivota. Naravno da mozes biti i beskucnik i mozda sretniji u glavi nego netko ko je miljarder. Sve je u nasem stavu prema zivotu. No posto sam bio s obje strane medalje. Za mene osobno je zivot laksi i kvalitetniji s vise novca. On ne donosi srecu, ali uvelike olaksava zivot. A cesto zna i donijeti srecu , tebi ili ljudima oko tebe.Sad sereš, pričamo zdravorazumski, bez love se nije moglo ni u yugi ni u Austrougarskoj. Jedna stvar je zaradjivati, druga da si posve zaokupljen novcem.
Ja bi.da me Jelena Karleuša vodi u.Dubaipa nisu svima putovanja prioiret nisu ni mercedesi i zasto onda generaliziramo
Ne, sama si placam ljetovanjaZnači pristala si na prijedlog onog koji ti je kao dečko...
Rado.. Iako ja sam pdv-a platila ovoj drzavi vjerojatno koliko ti neces sa svojom kupovnom moci za dva zivotaE da je porezna radila i svoj posao
Istina boli znamRado.. Iako ja sam pdv-a platila ovoj drzavi vjerojatno koliko ti neces sa svojom kupovnom moci za dva zivota
Blagajnica hoče ići na moreNe, sama si placam ljetovanja
I ja sam... Prosla i siromastvo da doslovno imas zadnjih 50 kn i sada kada zivim ok... Ne bih se nikad vracala na onaj period. Prosto jer sam se tada razboljela od muke. Jos sa bolesnim clanom obitelji kojem ne mozes priustiti lijekMozda ti se samo tako cini da je netko samo zaokupljen novcem, ta osoba koja je naoko zaokupljena novcem itekako zna sto su zivotne prave vrijednosti i cijeni dobru kvalitetu zivota. Naravno da mozes biti i beskucnik i mozda sretniji u glavi nego netko ko je miljarder. Sve je u nasem stavu prema zivotu. No posto sam bio s obje strane medalje. Za mene osobno je zivot laksi i kvalitetniji s vise novca. On ne donosi srecu, ali uvelike olaksava zivot. A cesto zna i donijeti srecu , tebi ili ljudima oko tebe.
Imam sveRado.. Iako ja sam pdv-a platila ovoj drzavi vjerojatno koliko ti neces sa svojom kupovnom moci za dva zivota
Sve jasnoI ja sam... Prosla i siromastvo da doslovno imas zadnjih 50 kn i sada kada zivim ok... Ne bih se nikad vracala na onaj period. Prosto jer sam se tada razboljela od muke. Jos sa bolesnim clanom obitelji kojem ne mozes priustiti lijek
Pa ne znam jel te boli ali ja jako puno dajem u humanitarne svrhe i tako koristim na neki nacin ovom kurcevom planetu za razliku od tebeIstina boli znam
Ti vjerujem savjest peče ipak na kraju krajeva ljudi smoPa ne znam jel te boli ali ja jako puno dajem u humanitarne svrhe i tako koristim na neki nacin ovom kurcevom planetu za razliku od tebe
Ne pece... Jer nisam nikome nista nazao napravila niti guram nos u tudje pare kao ti...Ti vjerujem savjest peče ipak na kraju krajeva ljudi smo
Posudi 100 eura do plate?Ne pece... Jer nisam nikome nista nazao napravila niti guram nos u tudje pare kao ti...
Nemam društvene mrežeGeneralno, nedostatak novca je glavni uzrok zavisti i govora mrznje na drustvenim mrezama... Da se vise posvetite zaradjivanju a manje pljuvanju lijepsi bi vam zivot bio
Hočeš me voditi na ljetovanje Patka more i tiNe pece... Jer nisam nikome nista nazao napravila niti guram nos u tudje pare kao ti...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|