Gledam na google map, to neš malo jezero.u stvari sam tamo puno manje nego bi želio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledam na google map, to neš malo jezero.u stvari sam tamo puno manje nego bi želio
Haha i ja baš prije par sekundi išao gledati gdje je to točnoGledam na google map, to neš malo jezero.
nije malo. neznam sad dimenzije. oko 60 hektaraGledam na google map, to neš malo jezero.
Taman za guzenje...nije malo. neznam sad dimenzije. oko 60 hektara
haha. šta si ljuta?Taman za guzenje...
Nisam.. Kazem tamo je taman za odostraga pozicijuhaha. šta si ljuta?
Al ti na ništa drugo ne misliš nego na lovu, nešto potiskuješ s tom svojom sumanotšću.Gdje pise da sam ja elita? Zato sto se trudim i financiram sama sebe i druge oko sebe od punoljetnosti? Ovakve budalastine moze pisati samo netko koga jos roditelji financiraju i "ne mora misliti na lovu"... Ja mislim itekako.
Mislim ja na sve... Mislim i ma putovanja, lijepu odjecu, obucu,finu hranu,obrazovanje(upisujem jednu skolu cim se ova situacija smiri)... Mislim na sve a ako mislite na zivot sa nekim bijednikom e na to ne mislimAl ti na ništa drugo ne misliš nego na lovu, nešto potiskuješ s tom svojom sumanotšću.
Previse se volim da bih se upropastilaMislim ja na sve... Mislim i ma putovanja, lijepu odjecu, obucu,finu hranu,obrazovanje(upisujem jednu skolu cim se ova situacija smiri)... Mislim na sve a ako mislite na zivot sa nekim bijednikom e na to ne mislim
Ljude nazivaš bijednicima?jel to Veganska filozofijaMislim ja na sve... Mislim i ma putovanja, lijepu odjecu, obucu,finu hranu,obrazovanje(upisujem jednu skolu cim se ova situacija smiri)... Mislim na sve a ako mislite na zivot sa nekim bijednikom e na to ne mislim
Ne ljude, bijednike,...Ljude nazivaš bijednicima?jel to Veganska filozofija
Tko visoko leti nisko pada?Previse se volim da bih se upropastila
Hobo jesi ti ovo pisao ili ti je netko drugi pisao? Mudro zboriš!Kupi ti Sigice i treći i četvrti stan, i što onda? Sav tvoj život je nekakav bijeg i izbjegavanje součavanja. Briješ zarađujem, to te ispunjava, ali to može ispunjavati samo duhovno posve mrtve ljude, a i njih privremeno. Lupit ćeš glavom u zid, mnogo prije nego što se nadaš. Sama pišeš da stalno dodaješ gas, i navještijem vozaču auto će se oteti kontroli pri stalnom žestokom gasu...
?Ne ljude, bijednike,...
Ne zelim muskarca koji ima nizi standard od mene plus mora biti pametan, zgodan,slobodouman...ee kad to nadjem ako nadjem udajem se.Ne ljude, bijednike,...
Bog te blagoslovioNe zelim muskarca koji ima nizi standard od mene plus mora biti pametan, zgodan,slobodouman...ee kad to nadjem ako nadjem udajem se.
Ok, ali ima i drugih jezera.nije malo. neznam sad dimenzije. oko 60 hektara
Ako ne nadem jos boljeBog te blagoslovio
Ljubomoran je na moj stan, malo malo pa ga spomeneHobo jesi ti ovo pisao ili ti je netko drugi pisao? Mudro zboriš!
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|