Patak
Well-known member
Jel Goran možda opet slobodanAko ne nadem jos bolje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel Goran možda opet slobodanAko ne nadem jos bolje
Možda on tebe neće htjetiNe zelim muskarca koji ima nizi standard od mene plus mora biti pametan, zgodan,slobodouman...ee kad to nadjem ako nadjem udajem se.
mogu reći lijep stan sa velikim krevetom heheLjubomoran je na moj stan, malo malo pa ga spomene
Ne treba, kao sto rekoh meni super samoj...Možda on tebe neće htjeti
Btw ja od osamnaeste zivim soloA da ste ikad u zivotu bili sa zadnjih 50 kn, bolesnim clanom obitelji i da ste tada imali 18 godina ne bi pisali ovakve budalastine...
Da li su to ona umjetna jezera na Dravi?nije malo. neznam sad dimenzije. oko 60 hektara
Piloti i putnici aviona koji padneTko visoko leti nisko pada?
svaka častBtw ja od osamnaeste zivim solo
Sila prilikesvaka čast
ej nema drave u zg hahaDa li su to ona umjetna jezera na Dravi?
Nek se oglašava više tko mu je krivLjubomoran je na moj stan, malo malo pa ga spomene
ja nisam. ja je svejedno volim i obožavamSvi ste ljubomorni na SIG
Hvala Somi...ja nisam. ja svejedno volim i obožavam
To neko jezero popularno zvani Ontario? Zanimljivo kako vodena površina pomaže čovjeku, čim vidim bilo more ili rijeku, nekako sam bolje..stariji sam pa mogu reči. kapitalizam je sranje. sve se vrti oko love. a to mi nije ok. nikad nisam bio materijalist. jebe mi se za skupe aute,skupa ljetovanja. odem na ontario u šikaru kako sigi kaže haha. i uživam u samoći. prođe mi po 3 dana da ne progovorim s nekim. dobra knjiga,pokoja riba i ludilo
Samo sranje je to jer mi je za moje pojmove sada 90 posto muskaraca nezreloSila prilike
jbg kad je takoHvala Somi...
Svi je vole i oni ljubomorni manje višeja nisam. ja je svejedno volim i obožavam
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|