Kozjak Dida
Well-known member
Subota, negdje oko jedan, došao je tiho i ušao u......Samo se pojavio jedan dan neocekivano s kesom... I ja ostala zapanjena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Subota, negdje oko jedan, došao je tiho i ušao u......Samo se pojavio jedan dan neocekivano s kesom... I ja ostala zapanjena
Kakvog Marijola, PrimebilaPolako, ostarit će i on
Jel ovo bilo na tragu Marijola ili Primebila?
Ajme tebe, pa kad ostari Plovak i suzi mu se izbor eto i tebe u konkurenciji...jbt u kurcu sam, ne znam ni provocirati
Ee al tad mi nece bit napeto... Prevrtljiva sam ja..Ajme tebe, pa kad ostari Plovak i suzi mu se izbor eto i tebe u konkurenciji...jbt u kurcu sam, ne znam ni provocirati
Al sam vaga s podznakom skorpiona.. Nije dobroPa nisi plavuša, koji ti je...
Nije zaistaAl sam vaga s podznakom skorpiona.. Nije dobro
Naravno... Moj karakter moze to istrpjetiJel te mogu ponekad zezati? Onako prijateljski? Al svašta da ti kažem.
Nemas brige... Jako dobro kapiram stvariPisati ću ti paralelno objašnjenja u PP da se tu ne sramotiš javno..
Idemo na Noć muzeja iduće godine.A ja sam vise boem.. Slikar, pisac, fotograf...
Jel moze i plovak s nama?Idemo na Noć muzeja iduće godine.
Ne. Što će mi on.Jel moze i plovak s nama?
Pa prijateljski izlazak....Ne. Što će mi on.
Ko je jebo jebo je, sad samo kultura i umjetnostJel moze i plovak s nama?
A Bukefall?Ne. Što će mi on.
MožeA Bukefall?
Ma zavoljet ces ti plovka do druge godine..tko njega ne bi volio...
Da znas kako je sexy...Ma zavoljet ces ti plovka do druge godine..tko njega ne bi volio...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|