Sisata i guzata
Well-known member
Ugl...zalio me spermom posvuda.. Moram na kupanje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probaj...samoj nemoj izdeprimirati ostale klijente...jer tvoje zadovoljstvo je dio i njihovog zadovoljstava...pa kad skuže da su druga liga neće im biti dragoMogu ja i recenziju ako se nitko nece osjecat povrijedjenim
Nece.... Generalno imam klub velikih jebaca tako da nema druge lige...Probaj...samoj nemoj izdeprimirati ostale klijente...jer tvoje zadovoljstvo je dio i njihovog zadovoljstava...pa kad skuže da su druga liga neće im biti drago
Pišeš takva po forumu...dvoumim se jel mi erotično ili gadljivo...Ugl...zalio me spermom posvuda.. Moram na kupanje...
A da... Morala se javit evo Ventura vec pise u ppPišeš takva po forumu...dvoumim se jel mi erotično i gadljivo...
U svemu u životu postoji hijerarhija pa tako i u tome...Nece.... Generalno imam klub velikih jebaca tako da nema druge lige...
Pisao sam ti još prije, tek si sad odgovorila.A da... Morala se javit evo Ventura vec pise u pp
Ja razumio da ideš na pićeUgl...zalio me spermom posvuda.. Moram na kupanje...
Evo okupana...Pisao sam ti još prije, tek si sad odgovorila.
A jbg evo sad poslije seksa, duga je nocJa razumio da ideš na piće
Na mom tijelu sve je eroticno....Pišeš takva po forumu...dvoumim se jel mi erotično ili gadljivo...
Zastoo???e moja sigi.ubijaš me
neznam. ljubomora?Zastoo???
Kakva ljubomora...to je moj posao kao vama vas...neznam. ljubomora?
Kako kada... Ali ugl ne zalim se...tvoj posao ljepši
Uuu.. Ja spavam sa svojima... Srecom da je krevet ogromanmačkica legla kraj mene. prekrasna je
ova moja nikako da prestane divljati. ili spava ili je ludaUuu.. Ja spavam sa svojima... Srecom da je krevet ogroman
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|