Nije on moj tip za druženje.Ma zavoljet ces ti plovka do druge godine..tko njega ne bi volio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije on moj tip za druženje.Ma zavoljet ces ti plovka do druge godine..tko njega ne bi volio...
Kako to.. Tvojih godina, voli zene...Nije on moj tip za druženje.
Bio kod svih tvojih brazilkiKako to.. Tvojih godina, voli zene...
Različiti smo. Vidim po njegovom pisanju.Kako to.. Tvojih godina, voli zene...
Pa sta ima veze, zabavan je, nacitanRazličiti smo. Vidim po njegovom pisanju.
vidiš šta mi radi.vješticaPast ćeš za tri kategorije u ribolovu zbog nje ??? Koji ti je kurac , uništit ćeš si karijeru .........
legenduSubota, negdje oko jedan, došao je tiho i ušao u......
Stari prijatelj u top formi...Hay Venty... Malo se podruzila ipak pa me nije bilo...
To neka druženja od 10 minuta.Hay Venty... Malo se podruzila ipak pa me nije bilo...
U pola 8 bio dogovor... Pa pola sata... Ima covjek zenu i obavezeTo neka druženja od 10 minuta.
Btw rekao je da te pozdravim i da te ne zajebavam viseU pola 8 bio dogovor... Pa pola sata... Ima covjek zenu i obaveze
OkU pola 8 bio dogovor... Pa pola sata... Ima covjek zenu i obaveze
Nije se lijepo rugati starijim ljudima.To neka druženja od 10 minuta.
Nije stariji... MladjiNije se lijepo rugati starijim ljudima.
Definiraj mlađi, od Manolića sigurno...Nije stariji... Mladji
40 godina... U top formi, visok, veliki kurac...Definiraj mlađi, od Manolića sigurno...
Mogu ja i recenziju ako se nitko nece osjecat povrijedjenim40 godina... U top formi, visok, veliki kurac...
Znači blizu 50. Što je onda Venti ? Školarac?40 godina... U top formi, visok, veliki kurac...
Venty ima 34,on 40...nije to bas neka razlikaZnači blizu 50. Što je onda Venti ? Školarac?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|