Sisata i guzata
Well-known member
Mod, jel lijepo cvijece koje sam ti slikala?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam vidio ???Mod, jel lijepo cvijece koje sam ti slikala?
Poslala sam ti na wap ono sto mi je poklonioNisam vidio ???
I jedne i druge, kako koji dan. Ne volim nakvarcane žene. Inače me vjerojatno više privlače blijede cure, ali nema pravila. Brazilke su mi top. Ali kad vidim cajka-kvarc, to mi je grozan turn-off.Plovak, volis li ti osuncane zene(ne pregorene, vec malo osuncane) ili si vise za bljedji tip?
A dobro i meni tako... Ja vise ne koristim solarij, jesam nekad i previse... Ali sad samo prirodno odem na sunceI jedne i druge, kako koji dan. Ne volim nakvarcane žene. Inače me vjerojatno više privlače blijede cure, ali nema pravila. Brazilke su mi top. Ali kad vidim cajka-kvarc, to mi je grozan turn-off.
Recimo da sam prije furala na neki nacin taj stil, ali s godinama sam dosla na svoje..A dobro i meni tako... Ja vise ne koristim solarij, jesam nekad i previse... Ali sad samo prirodno odem na sunce
Samo se ti opravdavaj...A dobro i meni tako... Ja vise ne koristim solarij, jesam nekad i previse... Ali sad samo prirodno odem na sunce
A jbg nisam ja kriva...nakon dana na suncu ekipa me pita na portugalskom jesam iz BrazilaSamo se ti opravdavaj...
Vucem na zagasito tamnosmedjuA jbg nisam ja kriva...nakon dana na suncu ekipa me pita na portugalskom jesam iz Brazila
A možda i ne samo radi tena...A jbg nisam ja kriva...nakon dana na suncu ekipa me pita na portugalskom jesam iz Brazila
Jel treba neka humanitarna akcija? Dajmo da jebu?Na BiH temi skupljaju se u grupe da lakše plate ...baš mi ih je žao
To je već bilo aktualno kad je Sombi skupljao...al snašao se, sam dragi Bog zna kako...sad lovi ribu valjda ostima ili praćkom...Jel treba neka humanitarna akcija? Dajmo da jebu?
Eto pokusavam mu se svidjet a ono cajke me sjebale....Samo se ti opravdavaj...
I ten..Eto pokusavam mu se svidjet a ono cajke me sjebale....
Samo se pojavio jedan dan neocekivano s kesom... I ja ostala zapanjenaTo je već bilo aktualno kad je Sombi skupljao...al snašao se, sam dragi Bog zna kako...sad lovi ribu valjda ostima ili praćkom...
Polako, ostarit će i onI ten..
Sta??Polako, ostarit će i on
Jel ovo bilo na tragu Marijola ili Primebila?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|