Kozjak Dida
Well-known member
Ni ja, zato pitam, kao Ventura da sve bude 1/1Nemam ja tako bludne misli...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni ja, zato pitam, kao Ventura da sve bude 1/1Nemam ja tako bludne misli...
Ali sto Ventura ima pitanja, majko mila...Ni ja, zato pitam, kao Ventura da sve bude 1/1
I sva su mu na mjestu.Ali sto Ventura ima pitanja, majko mila...
Idealan za rad u nabavi nekog poduzeća...nema da je nešto nejasno ili promakneI sva su mu na mjestu.
Sve analizira, proucava po nekoliko sati jedan detalj...Idealan za rad u nabavi nekog poduzeća...nema da je nešto nejasno ili promakne
A ja sam vise boem.. Slikar, pisac, fotograf...Sve analizira, proucava po nekoliko sati jedan detalj...
U nabavi moraš biti siguran u sebe i donositi odluke kao snajper , brzo i precizno .Idealan za rad u nabavi nekog poduzeća...nema da je nešto nejasno ili promakne
E jbg....U nabavi moraš biti siguran u sebe i donositi odluke kao snajper , brzo i precizno .
Gradska, drzavna upravaE jbg....
A evo... Rano sam se ustala... Sad se idem kuci malo izlezavat i suncat na balkonu.. Kasnije na pice...bok sigica. kako si mi danas? vidim aktivna
Ici cu pješice, imam taman oko 2 km do lokala i toliko natrag, stavim slusalice.,dode mi kao mali trening...A evo... Rano sam se ustala... Sad se idem kuci malo izlezavat i suncat na balkonu.. Kasnije na pice...
Ajooj... Ja sam obicno za vikend ful napeta, u subotu imam onaj klasicni dogovor ujutro koji imam svaku drugu subotu, sad zavisi sta sa cvjecem...plus macke moram vodit na cijepljenje, stan spremat... Budemo se jos culida odemo na kavu?
Past ćeš za tri kategorije u ribolovu zbog nje ??? Koji ti je kurac , uništit ćeš si karijeru .........imamo takmičenje ,a ti ćeš mi skretati misli s ribolova hehe
Bolje da se posveti ribolovu, za vikend ne znam kud cu od obaveza jbtPast ćeš za tri kategorije u ribolovu zbog nje ??? Koji ti je kurac , uništit ćeš si karijeru .........
Onda sam jos jednog uspjela unistitPast ćeš za tri kategorije u ribolovu zbog nje ??? Koji ti je kurac , uništit ćeš si karijeru .........
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|