Sisata i guzata
Well-known member
Mozda ne sretnaJa i dalje slijepo vjerujem da ces sig na kraju bit s venturom. Mozda ne sretna ali sudbina je to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda ne sretnaJa i dalje slijepo vjerujem da ces sig na kraju bit s venturom. Mozda ne sretna ali sudbina je to
naletit ce neki gastarbajter s baustele u mecki i osvojit tvoje srceJok... Sig je ok ovako... I sto vise godina ima kriterijumi idu samo
Ja sam bez srca...naletit ce neki gastarbajter s baustele u mecki i osvojit tvoje srce
Frikovi su pokretačka snaga četa, koliko god to grdo izgledalo istina je..Nemaa Patke nema muvinga
Hladno kao sigini srceJa sam bez srca...
Hladno kao moj "seen"...Hladno kao sigini srce
Odprilike je tako. Bezobrazna siHladno kao moj "seen"...
Zezam se...
Moram malo... Trazim nove zrtveOdprilike je tako. Bezobrazna si
Hahaha znao sam da ti nisam napet, a da ti kazem da sam narucio zanottice onda bi mi odgovarala svake sekundeMoram malo... Trazim nove zrtve
Hahaha znao sam da ti nisam napet, a da ti kazem da sam narucio zanottice onda bi mi odgovarala svake sekunde
Otprilike... Ti uzmi neke druge, nemoj samo sa zmijicom da se ne poklopi da imam dva para ista...
Sve si vidjelaOtprilike... Ti uzmi neke druge, nemoj samo sa zmijicom da se ne poklopi da imam dva para ista...
Sve si vidjela
Kako?Eto kako sam ja sretna zena...
Pa imam galantne tipove oko sebe
Meni to nema logike... Ja se nikad nisam predstavljala kao maserka, niti bi se tako itko bez zavrsenog tecaja trebao predstavljati... Takve stvari sluze samo za izvlacenje para od naivaca koji plate 500 kn da zena skine grudnjak kao da nikad u zivotu sisu nisu vidjeli...ali dok je ovaca bit ce i vune... Ja sam vec napisala koji su mi kriteriji i zdravorazumski su, higijena, placanje, tocnost i diskrecija. Ali ja zaista i ne stignem toliko raditi da bi primala nove vise od jednom mjesecno.. Kroz telefonski razgovor zakljucujem je li osoba za mene, odnosno ja za njuSig molim te kvalificirano pojašnjenje slijedećeg upita, kopirao sam sa druge teme:
Sex iskljucen ili da nakon nekoliko puta?
Jel ovo isto kao i sa curama, daje tek na trećem spoju???
WTF
ova ne da prvih par puta , drugoj se moraš svidjeti, trećoj moraš biti kompaktibilan, četvrtoj biti na njenoj intelektualnoj razini, petoj moraš biti ispod 30, šestoj iznad 50, sedmoj znat klingonski..pa plaćamo da se ne zajebavamo sa tim
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|