Jesi tužna? Bach neće puno pisati na temi.Eto Ventura.. Iskusnim jebacima kurvanje vise nije napeto..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi tužna? Bach neće puno pisati na temi.Eto Ventura.. Iskusnim jebacima kurvanje vise nije napeto..
Ja sam bio u wellcum 2 puta po 2 dana , jedno 15 tak sa EGE, 10 tak sa PO ....i ostao mi je samo 1 cilj...Mount EverestTako ce i Ventura kad prodje EGE 20x...
Jesam... Pomislila sam gle neko novo uzbudjenje... Trenutno mi je odnos s Marijolom presao u dosadu otkad vise nije dominantan prema meni kao prije, a ova prica kao da smo dobri susjedi me ne lozi iskreno.... I onda je dosao Bach....Jesi tužna? Bach neće puno pisati na temi.
Wellcum je Venturina zivotna zelja....Ja sam bio u wellcum 2 puta po 2 dana , jedno 15 tak sa EGE, 10 tak sa PO ....i ostao mi je samo 1 cilj...Mount Everest
Jucer nisam uspio popričati s frendom zbog tebe. On otišao spavati.Jesam... Pomislila sam gle neko novo uzbudjenje... Trenutno mi je odnos s Marijolom presao u dosadu otkad vise nije dominantan prema meni kao prije, a ova prica kao da smo dobri susjedi me ne lozi iskreno.... I onda je dosao Bach....
Jbg... Umorio se covjek dok te docekaoJucer nisam uspio popričati s frendom zbog tebe. On otišao spavati.
Ja sam prvi put letao amo tamo ko Olić po terenu...nisam znao što bi prije...onda bi me zbunile i odvukle one napadačice koje su dobre ali meni je bilo napetijih...drugi put sam pametnije, nisam znao ni jedan jezik, ništa nisam razumio, kad bi se odlučio samo bi došao do cure i uzeo je za ruku....Wellcum je Venturina zivotna zelja....
Tako i Ventura planira da ce ga napadat pa vodi dva frenda da ga brane....Ja sam prvi put letao amo tamo ko Olić po terenu...nisam znao što bi prije...onda bi me zbunile i odvukle one napadačice koje su dobre ali meni je bilo napetijih...drugi put sam pametnije, nisam znao ni jedan jezik, ništa nisam razumio, kad bi se odlučio samo bi došao do cure i uzeo je za ruku....
Brzo će ga oni ostavit da se čeliči...samo će prije odlaska pokupiti ako što ostane od njega...Tako i Ventura planira da ce ga napadat pa vodi dva frenda da ga brane....
Mislim da tamo treba ici svatko kome fali samopouzdanja....Brzo će ga oni ostavit da se čeliči...samo će prije odlaska pokupiti ako što ostane od njega...
To treba uvest kao dio obaveznog maturalnog putovanja..a ne da većinu muških u početku žene vrte oko malog prsta a oni misle da su kutije sve na svijetu...Mislim da tamo treba ici svatko kome fali samopouzdanja....
Ali kad shvatis da je lako doci do seksa izgubis volju za zavodjenjem, vezama... I dodu godine i jbg...To treba uvest kao dio obaveznog maturalnog putovanja..a ne da većinu muških u početku žene vrte oko malog prsta a oni misle da su kutije sve na svijetu...
Daj pa da u Jadro uletim, već sam jedan put pa mi drugi put ne triba. Ali isto, sloboda i pravda za sve patke ovog svijeta, i guske isto!!Jel Hobo ulovio patku da je stavi na net?
Slabije. Napeta mi je samo tu i tamo neka egzotika, kad dođe neka zgodna mulatkinja ili Azijatkinja.Plovak, jel tebe jos pale oglasi ili slabije?
Osim sto patke vise nema ziva dosada...ah svašta se izdešavalo koliko čitam, prođe moja kafica uz forum
Eto jos jedan "alkoholicar"...Slabije. Napeta mi je samo tu i tamo neka egzotika, kad dođe neka zgodna mulatkinja ili Azijatkinja.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|