Držim ti palčeveJa se strogo čuvam za tebe, da osvjetlam obraz Splita....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Držim ti palčeveJa se strogo čuvam za tebe, da osvjetlam obraz Splita....
Volio bih da se varam ali čini mi se da je uživo to još gore....Nemam riječi. Ispočetka je sve to bilo simpatično ali onda je vrlo brzo postalo mračno. Nije čovjek baš sav svoj, čini mi se.
AhaŠta ti samo muške gledaš u crtanima, Pata Patak !
I to sa tuđim, jelte, slikama!Recite vi sto hocete ali sarmantna dama ima 828 pregleda od 8.5.na slikama koje vrti svaki drugi dan vec osam godina...
Sarmantna dominira
To je jedina osoba tamo koja osam godina nije promijenila slike...I to sa tuđim, jelte, slikama!
Tvoja stručna ocjena ovih fotkica evidentno fake dame?To je jedina osoba tamo koja osam godina nije promijenila slike...
Bas me zanima koji cudaci to gledaju iz dana u dan...
Nekada je teško biti objektivan.Tvoja stručna ocjena ovih fotkica evidentno fake dame?
Vi postavite oglas a ja cu svoje misljenjeOdsad ja pisem recenzije...
Hvala na iscrpnom izvješću, ali moje pitanje je bilo isključivo vezano za slike koje, opet ponavljam, znamo da nisu od dotične dame. Onak, čisto tvoje mišljenje o tim fotkama.Onako kako je je pamtim-preporucujem da odete ako volite gilf. Zasto? Zato sto je zena prava kurva, pazi na sexy ves, stikle, uvijek nasminkana.. Ljubazna je, vj ce vas ponuditi picem i ne gleda na vrijeme... Od svih gilfica koje su se ikad spominjale bolja je i od marica i od suncica...
Pa dosadnjikavo malo... Stalno isto vrti vec godinama... Slike su efektne tada bile i tada smo to profurali, taman ten na svijetloplave i bijele korzete, visoke platforme, crna kosa... Ali to vise nisam ja a bome nije ni ona... Odavno je bilo vrijeme za nesto novo..Hvala na iscrpnom izvješću, ali moje pitanje je bilo isključivo vezano za slike koje, opet ponavljam, znamo da nisu od dotične dame. Onak, čisto tvoje mišljenje o tim fotkama.
Vi postavite oglas a ja cu svoje misljenje
Slike prave,jedino sto navodno ima veci trbuh, mislim da je bilo 400/600 klasika, ne radi anal kao sto su neki pisali, kazu da dobro odradi ali kao da je na nekim opijatima...Temperamentna zgodna crnka !
Zgodna djevojka 30g., atraktivnog izgleda i naglašene guze 174/60/3, nudi masaže cijelog tijela, diskretan i uredan…www.oglasnik.hr
Ajde
Danas ja recenzioniram, hahah vec me napali jelbiotkovci u pp....Sigica danas si ziri i dajes ocjene po oglasima
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|