Ha ha sam si krivaDanas ja recenzioniram, hahah vec me napali jelbiotkovci u pp....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha ha sam si krivaDanas ja recenzioniram, hahah vec me napali jelbiotkovci u pp....
Što im smeta?Danas ja recenzioniram, hahah vec me napali jelbiotkovci u pp....
Jel znam sta o vikiŠto im smeta?
Pa jel znaš?Jel znam sta o viki
Pa znam... Ali to mozete i Venturu pitatPa jel znaš?
Samo naprijedOvo vam je moja preporuka...Haajj, želiš se malo
Zabaviti i poigrati s mojim velikim, sočnim oblinama? Diviti mojim stopalima i guzi u lijepom, privatnom ambijentu i…www.oglasnik.hr
Jel i ti preporucujes?Samo naprijed
Plovce, tvoj favorit iz PO?
Ali mislila sam od domacih....Gemma Latina Novost, 100% stvarne fotografije
Ako govorite samo hrvatski, pošaljite mi whatsap ili sms i odmah ću vam odgovoriti. I am Gemma, Im BACK .a beautiful…www.oglasnik.hr
Pa s obzirom da sam vidio kako zena postupa i kolko se bori za klijente. Ona mi je u top 3 pickova za POJel i ti preporucujes?
Eh... Ne znam. Nemam nekih favorita iz Plavog. Bila je studentica jedna kod one škole u Selskoj, mlada cura, dvadeset i koja sitno godina, kratke plave kose, visoka, ona mi je bila super, ali ne znam oglašava li se još.Ali mislila sam od domacih....
Cek koja je atraktivna sara...Eh... Ne znam. Nemam nekih favorita iz Plavog. Bila je studentica jedna kod one škole u Selskoj, mlada cura, dvadeset i koja sitno godina, kratke plave kose, visoka, ona mi je bila super, ali ne znam oglašava li se još.
Za masažu vjerojatno Atraktivna Sara.
Cek koja je atraktivna sara...
Rekao sam već da je dobra.Pa znam... Ali to mozete i Venturu pitat
Cuj dobra, dobre su sve, lokacija, izgled, cijena, usluga, ocjena prema omjeru ulozenog i dobivenog...Rekao sam već da je dobra.
Kakva ocjena, misliš ono do 10?Cuj dobra, dobre su sve, lokacija, izgled, cijena, usluga, ocjena prema omjeru ulozenog i dobivenog...
Ee pa to... Omjer ulozenog i dobivenogKakva ocjena, misliš ono do 10?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|