Ne razumijem.Jbt Ventura postavio si se prema meni kao da sam te opljackala i izbacila van bez gaca... A ja tebi namjestavam prijateljicu sa insta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumijem.Jbt Ventura postavio si se prema meni kao da sam te opljackala i izbacila van bez gaca... A ja tebi namjestavam prijateljicu sa insta...
Pa nisi htio reci covjeku da sam ok...Ne razumijem.
Ne znam ni ko je on. Tek se pojavio.Pa nisi htio reci covjeku da sam ok...
Pa nisi ni Mozarta poznavao pa si mu preporucio panteruNe znam ni ko je on. Tek se pojavio.
Pa i ovome je preporučio LauruPa nisi ni Mozarta poznavao pa si mu preporucio panteru
Mozarta sam znao kad smo bili zajedno na temi.Pa nisi ni Mozarta poznavao pa si mu preporucio panteru
A ok.Mozarta sam znao kad smo bili zajedno na temi.
Jel imaš koju sa inst u ST ? Kontam s kim si takav si a ti si najbolja pa i frendica ne može zaostajati...Jbt Ventura postavio si se prema meni kao da sam te opljackala i izbacila van bez gaca... A ja tebi namjestavam prijateljicu sa insta...
Jao hvala ali nemam nazalost... Zapravo to nije moja prijateljica vec venturina, ja sam samo komunikacija izmedju njihJel imaš koju sa inst u ST ? Kontam s kim si takav si a ti si najbolja pa i frendica ne može zaostajati...
I rekao sam ti puno puta da si lijepa, i u pp i uživo.
A hvala, ali jbg poso je poso sto bi rekla ona s oglasa...I rekao sam ti puno puta da si lijepa, i u pp i uživo.
Kakav poso?A hvala, ali jbg poso je poso sto bi rekla ona s oglasa...
Pa ovaj...Kakav poso?
On je ok.Venty sutra ujutro dolazi tvoj najdrazi covjek
Sta vise ne mislis da se volimo?On je ok.
I tu si se sjatio?Ljudi, normalizirajte se. Zamijenili ste dan sa noći. Vidite mene, legnem u 23h, a ustanem u 7 ujutro. Po jutru se dan poznaje.
By the way, ima li koja mlada dlakava riđa za preporučiti. U zadnje vrijeme samo maštam o takvim curama.
Ne nudim... Dogovaramo nesto u troje ve ty i jaSig vidim da nudis neku frendicu...red bi bio da ja rijesim neku tvoju frendicu. Nakon sto si mi sve drugare pojebala...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|