Kozjak Dida
Well-known member
Malo gledam i analiziram te stičem dojam da se Sigica percipira kao specijalista za početnike i zvijezde na zalasku karijere. Hm a ja nisam ni jedno ni drugo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel isprika od Patka ili Sig se prihvaća?Nisam dugo bio pa se nakupilo i previše stranica,ali vidim da se Patak raskrinkao i da je SIG zao šta me napala
Isprika prihvaćena
Nemam nikoga odredenoga, samo znam da nikad ne bih bila sa klijentomMislim da prepoznajem..... definitivno.. da, da... a znaš da nema nikakve nade da se to ostvari, nije on za vezu.
Teška naiva, gori je od mene početnika...kako ga je fino preveslala.Ali onaj lik-pisem recenziju jer se zelim pohvaliti da su mi kondomi bili premali
Po modu to nije frik već tvoj idući projekt. " od nevinog mladića do velikog jebača" by Sigi.Mod, kakvi su to frikovi nepismeni tamo. Nisam u toku, isla sam na trcanje
Al nediljom ne radiš?Btw danas dan bez kilo sminke, bez samostojecih carapa i stikli... U pidzami, trenirci i tenisicama... Neprocjenjivo... Oaza mira...
Inace radim ali potrefilo ni se da imam i na poslu slobodno i da nemam susreta... Tako da gustam...Al nediljom ne radiš?
Ne mogu ja to....Po modu to nije frik već tvoj idući projekt. " od nevinog mladića do velikog jebača" by Sigi.
Nemam vremena sad gledam kako ovaj Miami deklasira Boston , opet će biti veselja na IstokuPo modu to nije frik već tvoj idući projekt. " od nevinog mladića do velikog jebača" by Sigi.
Bravo! Ako ti nećeš misliti na sebe teško će netko drugi.Inace radim ali potrefilo ni se da imam i na poslu slobodno i da nemam susreta... Tako da gustam...
haha nije istinaU ljubavi i ratu je sve dozvoljeno. Moje namjere u startu nisu prepoznate ali Sombi mi je u pp dao par savjeta i spreman sam za dalje.
Zapad je uvijek zanimljiviji.Nemam vremena sad gledam kako ovaj Miami deklasira Boston , opet će biti veselja na Istoku
Ode Boston u play in...i u prvom krugu play offa izbacuje Netse...Nemam vremena sad gledam kako ovaj Miami deklasira Boston , opet će biti veselja na Istoku
Prvo moraju proći Wizardse koji su jako vrući zadnjih mjesec dana . Ovaj Boston je lose posložen , nedostaje im širine koju su imali prethodnih sezona .Ode Boston u play in...i u prvom krugu play offa izbacuje Netse...
Mod, Venty ne zeli dijevcu dati preporuku i recenziju za menePrvo moraju proći Wizardse koji su jako vrući zadnjih mjesec dana . Ovaj Boston je lose posložen , nedostaje im širine koju su imali prethodnih sezona .
Ima pravo , zanemarila si ga i ne ljubis ga vise kao prijeMod, Venty ne zeli dijevcu dati preporuku i recenziju za mene
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|