Bach nema problema s ženidbom prostitutke, koliko ima takvih? Nemoj zaboraviti da je i bogat.Preslicni smo, razlike se privlace
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bach nema problema s ženidbom prostitutke, koliko ima takvih? Nemoj zaboraviti da je i bogat.Preslicni smo, razlike se privlace
Jesi ostavila traga na Kaptolu?Ee... To je ono sto sam pisala po noci... Vjerojatno bi me i maticar prepoznao
Sloboda i pravda za PatkaA jbg, nisam robot. Ja i Patak smo neshvaćeni romantičari.
A i SPB lijeci rakijomBach nema problema s ženidbom prostitutke, koliko ima takvih? Nemoj zaboraviti da je i bogat.
Vjerojatno samo jos ne znamJesi ostavila traga na Kaptolu?
Nisam siguran, mislim da mu je rakija bila osiguranje protiv korone? I lizanje pičke je bilo sredstvo protiv korone, to sam posve siguranA i SPB lijeci rakijom
E ali on svrsava iskljucivo u picku jer zena mora biti fertilna... I to samo ako je 6/10 barem... Nadam se da prolazim kriterijNisam siguran, mislim da mu je rakija bila osiguranje protiv korone? I lizanje pičke je bilo sredstvo protiv korone, to sam posve siguran
I masta o troje djece barem... A meni je kasno za radjanjeE ali on svrsava iskljucivo u picku jer zena mora biti fertilna... I to samo ako je 6/10 barem... Nadam se da prolazim kriterij
Ne tresi se, ti si Bo Derek ( desetka )E ali on svrsava iskljucivo u picku jer zena mora biti fertilna... I to samo ako je 6/10 barem... Nadam se da prolazim kriterij
Nisam ni bjeloputa ni crvena ni visoka...Ne tresi se, ti si Bo Derek ( desetka )
Jel ti imaš 28 g života ili 28 godina staža ?I masta o troje djece barem... A meni je kasno za radjanje
29 cu za koji mj.. GodinaJel ti imaš 28 g života ili 28 godina staža ?
Ali si desetka, tako se zvao film....Nisam ni bjeloputa ni crvena ni visoka...
E jbg pomalo ga se plasim da bi isli provjeravatAli si desetka, tako se zvao film....
S 28 ti kasno???!!!???I masta o troje djece barem... A meni je kasno za radjanje
Teško , svega se nakupi , a onda se čude zašto su banirani . Osobno , nemam više srca , uvest ću anketu ili upitnik pa vi glasajte koga treba banirati , a Venty će biti predsjednik komisije za pomilovanjaModerator,
Da li možeš uvesti neki osnovni IQ test prilikom registracije?
Jel se pitanje odnosi i na oženjene?Btw znam decka koji je isao na oglase, nasao stalnu curu i ide i dalje.. Koliko bi vas prekinulo s ovim sportom da nadjete nekoga stalnog?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|