Sisata i guzata
Well-known member
Pa vi ste nevjerni ionako... Mislim na slobodne, evo tipa da mi plovak kaze, bi li prekinuo s ovim sportom da nadje stalnu curuJel se pitanje odnosi i na oženjene?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vi ste nevjerni ionako... Mislim na slobodne, evo tipa da mi plovak kaze, bi li prekinuo s ovim sportom da nadje stalnu curuJel se pitanje odnosi i na oženjene?
Mislim da ti i plovak različito definirate pojam stalna cura...Pa vi ste nevjerni ionako... Mislim na slobodne, evo tipa da mi plovak kaze, bi li prekinuo s ovim sportom da nadje stalnu curu
Ma ne.. Pisali smo o tome mi vec i rekao je da zeli obici neke prije stalne veze... I sad jel bi prestao s tim da udje u stalnu vezu(plovak je primjer slobodnog decka koji ide na oglase)Mislim da ti i plovak različito definirate pojam stalna cura...
E jbg sad... Mislim na vezu u kojoj bi bilo seksa..Jako ovisi o vezi.
E to je to na sto mislim...Ako je seks dobar i dobivam sve što trebam, onda sigurno ne bih išao po oglasima.
Ali ti sa ženske strane nikada ne možeš znati da li je to dovoljno...dok god je u vezi smatraš da je a on je možda iz stotinu drugih razloga u vezi...E to je to na sto mislim...
A i to je moguceAli ti sa ženske strane nikada ne možeš znati da li je to dovoljno...dok god je u vezi smatraš da je a on je možda iz stotinu drugih razloga u vezi...
a na oglasima dobivaš sve što trebaš?Ako je seks dobar i dobivam sve što trebam, onda sigurno ne bih išao po oglasima.
Kako kod kojea na oglasima dobivaš sve što trebaš?
Mislim da prepoznajem..... definitivno.. da, da... a znaš da nema nikakve nade da se to ostvari, nije on za vezu.Znaci ja zelim mirnu romanticnu vezu s problematicim kurvisem, s puno love i da ja radim sto hocu uglavnom...
Bitno da ne bude Novo VrapčeVidim tu dosta nekih čudnih likova se pojavilo , ne bih želio da ovaj forum postane druga Smokva .
Samo joj fali da počne pratiti nogomet i to je toNeki dan si mi rekla da bi te izludila da me vidiš u krevetu s drugom ženom , alkohol još djeluje
Evo lekcija :
Ti nisi cura za duge veze , puna si života , jako znatiželjna po prirodi , istraživačkog duha , ti si ženski Indiana Jones .
Tvoj život nije pred štednjakom i sudoperom , brzo bi ti dopizdilo , a ne mogu te zamisliti u krevetu samo s jednim muškarcem do kraja života , nije tvoja genetika . Zamisli si samo da te Venty ljubi i milki u krevetu kad budes 55
Tvoj život je jedna velika avantura , samostalna si i neovisna , razmišljaš kao muškarac , ti si u biti žena s muškim mozgom
U biti ne može biti veće žensko nego što je. Nema trenutka mira, konfliktna, hoće da ama baš svaka sitnica bude po njenome, ženski mozak 10/ 10Samo joj fali da počne pratiti nogomet i to je to
Pičko ljubomorna !Sigi, moderator te hvali ( nudi ) tamo nekim trojkašima i to nepismenima....
U ljubavi i ratu je sve dozvoljeno. Moje namjere u startu nisu prepoznate ali Sombi mi je u pp dao par savjeta i spreman sam za dalje.Pičko ljubomorna !
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|