Sisata i guzata
Well-known member
Istina....Pa Patka opet blokiramo , vidim da je i dalje bahat , a nije se ni ispričao ljudima . Veličina čovjeka je u tome da shvati i prihvati svoje greške , ispriča se za učinjeno , postane bolji nakon toga .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina....Pa Patka opet blokiramo , vidim da je i dalje bahat , a nije se ni ispričao ljudima . Veličina čovjeka je u tome da shvati i prihvati svoje greške , ispriča se za učinjeno , postane bolji nakon toga .
Ionako nista korisno od njegaIstina....
Nekad me jos znao i nasmijatiimao je dobrih fora,al pretjerao je
Jaoooo, ovo je noćna mora . Kaos ljudi . Marijole će biti presretan sto te vidi ovdjeLjudi, normalizirajte se. Zamijenili ste dan sa noći. Vidite mene, legnem u 23h, a ustanem u 7 ujutro. Po jutru se dan poznaje.
By the way, ima li koja mlada dlakava riđa za preporučiti. U zadnje vrijeme samo maštam o takvim curama.
Bio bih ti malo smiješan, jel takoE i Mod zaista bi me napalilo da vidim tebe ili Ventya u krevetu sa drugom zenom
To bi joj bio cilj , da nam se smije i izruguje , ali ne znaš s kojom bi ona nas sparilaBio bih ti malo smiješan, jel tako
A i ti si naivan.venty je dobra duša. nepokvarena. mislim jako dobar dečko.
Znam, pokazivala mi je.To bi joj bio cilj , da nam se smije i izruguje , ali ne znaš s kojom bi ona nas sparila
Tipično žensko, mora biti problema, ako nema stvoriti će ih.A drugo, ja ne mogu biti u sretnoj vezi..
Ja moram patiti.... Ja se ne palim na to da je sve ok... Bude dosadno
Hm, pa od Patka se to ne može očekivati, ali opet nije baš teško vrijeđao i sl....Pa Patka opet blokiramo , vidim da je i dalje bahat , a nije se ni ispričao ljudima . Veličina čovjeka je u tome da shvati i prihvati svoje greške , ispriča se za učinjeno , postane bolji nakon toga .
SiG s obzirom da si danas slobodna, daj odi kod ovog lika pa nam napiši recenzijuNekad me jos znao i nasmijati
Ma ne pratiš, već kad ga je izgadilaSiG s obzirom da si danas slobodna, daj odi kod ovog lika pa nam napiši recenziju
Muškarac samo za žene
Muškarac samo za žene 185/92 Masaže Druženja Putovanja Obrijan Sporstke grade mišićav Prostor vas ili moj…www.oglasnik.hr
Nego Bachu, jebeš li ono za 50 kn ili u zamjenu za burek ili topli sendvičLjudi, normalizirajte se. Zamijenili ste dan sa noći. Vidite mene, legnem u 23h, a ustanem u 7 ujutro. Po jutru se dan poznaje.
By the way, ima li koja mlada dlakava riđa za preporučiti. U zadnje vrijeme samo maštam o takvim curama.
Sig, mogu ti pomoći al te moram prvo pregledati, detaljno.A drugo, ja ne mogu biti u sretnoj vezi..
Ja moram patiti.... Ja se ne palim na to da je sve ok... Bude dosadno
Jaooo eeee Bach mi kaze da se normaliziram... Nece biti dobro....Ljudi, normalizirajte se. Zamijenili ste dan sa noći. Vidite mene, legnem u 23h, a ustanem u 7 ujutro. Po jutru se dan poznaje.
Jedva cekanje...Jaoooo, ovo je noćna mora . Kaos ljudi . Marijole će biti presretan sto te vidi ovdje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|