baš tako. glava misli da može sve,ali tijelo ne slušaMa i u 90-toj treba biti djecarac ili djevojcica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baš tako. glava misli da može sve,ali tijelo ne slušaMa i u 90-toj treba biti djecarac ili djevojcica
Kako ne... Sve je u glavi... Sve se moze.. Sto sam starija to sam izdrzljivija...baš tako. glava misli da može sve,ali tijelo ne sluša
haha simpa si. to ti se tako sad ćini. a mod? e on je specifićan. baš me zanima kolko ima godinaKako ne... Sve je u glavi... Sve se moze.. Sto sam starija to sam izdrzljivija...
Ti trebas bitangu , barabu sa šarmom i puno novaca . Nekog tko će biti promiskuitetniji od tebe, koji će izazivati ljubomoru u tebi, a istovremeno i požudu i želju za novim avanturama . Za tebe je čovjek koji će te vezati uz sebe , ali opet držati na dovoljno dugačkoj uzici da možeš ponekad zadovoljiti svoje sitne strasti i znatiželju .Recimo ja ne padam da ljude/stvari koji me ne intrigiraju, ne izazivaju...
Ja se ne bih nikad vratila u dvadesete.. Sad sam najjaca i u glavi i u tijeluhaha simpa si. to ti se tako sad ćini. a mod? e on je specifićan. baš me zanima kolko ima godina
Jedino ti si promiskuitetniji od mene istina..Ti trebas bitangu , barabu sa šarmom i puno novaca . Nekog tko će biti promiskuitetniji od tebe, koji će izazivati ljubomoru u tebi, a istovremeno i požudu i želju za novim avanturama . Za tebe je čovjek koji će te vezati uz sebe , ali opet držati na dovoljno dugačkoj uzici da možeš ponekad zadovoljiti svoje sitne strasti i znatiželju .
Uglavnom postoji jedan takav , samo ga moraš prepoznati na vrijeme jer život teče kao rijeka
Jbt Sigy 8 godina je prošloRecimo Mod... Imas taj neki pristup koji je idealan...dajes komplimente, ali uvijek ostavljas neku svoju slobodu, intrigiras, imas stav a nisi bahat.. Tesko je naci tu mjeru...
Pd mene je samo Mod..svi muškarci su promiskuitetniji od žena. bar od većine
Venty je veliki kapacitet , jako je sistematičan , analitičan , radi sve precizno i u detalje . Nedostaje mu samo malo samopouzdanja, ali to se stječe s godinamaAko mislis u onom postu na onoga koga si nazvao svojim zamjenikom a neeee dosadan je malo
On tebe ne gleda kao prijateljicuMa mislila sam na onog drugog, nema veze....ugl...Venty i ja mozemo biti samo prijatelji..
Slazem se definitivnoventy je dobra duša. nepokvarena. mislim jako dobar dečko.
A jbg ako je tako... Iako mislim da nijeOn tebe ne gleda kao prijateljicu
Nece radi patka dolaziti...Gdje mi je nestala maserka ?
mnijenja valjda da ću sutra morati do Splita
haha patak je sredioNece radi patka dolaziti...
Pa Patka opet blokiramo , vidim da je i dalje bahat , a nije se ni ispričao ljudima . Veličina čovjeka je u tome da shvati i prihvati svoje greške , ispriča se za učinjeno , postane bolji nakon toga .Nece radi patka dolaziti...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|