Sisata i guzata
Well-known member
Nisam sve.. Nisam patka, primebila, darienaSig vidim da nudis neku frendicu...red bi bio da ja rijesim neku tvoju frendicu. Nakon sto si mi sve drugare pojebala...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam sve.. Nisam patka, primebila, darienaSig vidim da nudis neku frendicu...red bi bio da ja rijesim neku tvoju frendicu. Nakon sto si mi sve drugare pojebala...
Ne mislim.Sta vise ne mislis da se volimo?
Ali volimo se, zaista... Jel bi se vidjali toliko da se ne volimo???Ne mislim.
Mjenjam dariena i primebila za frendicu sa instaNisam sve.. Nisam patka, primebila, dariena
Pa viđaš se i sa CvijećemAli volimo se, zaista... Jel bi se vidjali toliko da se ne volimo???
Pa i njega volimPa viđaš se i sa Cvijećem
Ne hvala.... Ok sam s ovim... Frendica je ista ja tako da ne bi ti pasaloMjenjam dariena i primebila za frendicu sa insta
Patka dajem za dzabe i jos dobijes bacha u paketu..
I Moda takodjer... Ljubav najvecaPa i njega volim
A meneI Moda takodjer... Ljubav najveca
Ma svakog tko placa...A mene
E jbg.. Sad sam razocaralaMa svakog tko placa...
Ja plaćam duplo pa ništaMa svakog tko placa...
A dobro, nećeš reći javnoE jbg.. Sad sam razocarala
Nismo mi jedno za drugo, ja to osjetimJa plaćam duplo pa ništa
Pa i javno ni skriveno... Vi ste moji klijenti i ja vas volim i postujem.A dobro, nećeš reći javno
Ali forumsko druzenje uvijek...Nismo mi jedno za drugo, ja to osjetim
Uff. Kakav klijentelizamPa i javno ni skriveno... Vi ste moji klijenti i ja vas volim i postujem.
Znam.Pa i javno ni skriveno... Vi ste moji klijenti i ja vas volim i postujem.
Rekao mi je Sombi da u početku odbijaš da ne ispadneš laka žena...tako da sve razumijem...samo polakoNismo mi jedno za drugo, ja to osjetim
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|