Sisata i guzata
Well-known member
Pa da.. Max postovanje i ljubav... Ali konacno ucim da postavljam graniceUff. Kakav klijentelizam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da.. Max postovanje i ljubav... Ali konacno ucim da postavljam graniceUff. Kakav klijentelizam
Jel zato što navijamo za Hajduk?Ali forumsko druzenje uvijek...
Nemam rijeci. 100% profesionalkaPa da.. Max postovanje i ljubav... Ali konacno ucim da postavljam granice
Ne nego znam da vam to ne bi odgovaralo, niste taj tip i to nema veze s lakim zenamauostalom, ja i nemam vremena za nove, eventualno jednom mjesecnoRekao mi je Sombi da u početku odbijaš da ne ispadneš laka žena...tako da sve razumijem...samo polako
Naucio si me kako treba u zivotu...Nemam rijeci. 100% profesionalka
To stavim kad mi je zaista dosadno....A i koga je zaista zanimalo.. Ima jednom mjesecno desetoninutni oglas...
Ili kad je nejebica...To stavim kad mi je zaista dosadno....
Ja i nisam više od jednom u Zg mjesečno, iz slika znam kako izgledaš, iz pisanja se doimaš vrlo zanimljivo i duhovito...ne znam što mi ne bi odgovaralo...na mačke nisam alergičan...Ne nego znam da vam to ne bi odgovaralo, niste taj tip i to nema veze s lakim zenamauostalom, ja i nemam vremena za nove, eventualno jednom mjesecno
Ili besparicaIli kad je nejebica...
Ma nema toga... Ugl kad trebam vece pare za nesto i kad hocu da me puca onaj adrenalin da otvaram nekome novome...Ili kad je nejebica...
Ali kazem. Rijetko... Toliko da ne bi ni primijetili da vam nisam rekla...Ma nema toga... Ugl kad trebam vece pare za nesto i kad hocu da me puca onaj adrenalin da otvaram nekome novome...
Najviše me ubija da kad me škartaje govori mi Vi....to mi patnju podiže za 200 %...ali cijenim to.Ne nego znam da vam to ne bi odgovaralo, niste taj tip i to nema veze s lakim zenamauostalom, ja i nemam vremena za nove, eventualno jednom mjesecno
Trudim se biti pristojna da marijole nema prigivora...Najviše me ubija da kad me škartaje govori mi Vi....to mi patnju podiže za 200 %...ali cijenim to.
Ja kad dobijem sve trošim na SigReal i Juve gube po 1:0, brzo okladite se na njihove pobjede
Stigao lik freak, ali mislim da nije svjestan koja banda ga ovdje čekaI tu si se sjatio?
Ni meneNisam sve.. Nisam patka, primebila, dariena
Eto.. I onda ja kao poznata kurva...Ni mene
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|