Maminjo je legendaMamić je vas , uzmite ga slobodno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maminjo je legendaMamić je vas , uzmite ga slobodno
Preslik sa druge teme gdje forumaš obrazlaže da se moraš svidjeti pružateljici usluge da te primi...Sto ti je ovo ?
Pa dzabe vam to... Ima Zagrepcana u mom telefonu i previse... Ako ih nema u gradu ima ih u mom imeniku...Konačno da se složimo.
i jedan u čk hahaPa dzabe vam to... Ima Zagrepcana u mom telefonu i previse... Ako ih nema u gradu ima ih u mom imeniku...
Imala sam ih ja podosta i od tamo..i jedan u čk haha
a ja mislio da sam jedini sretnik iz čkImala sam ih ja podosta i od tamo..
Rebić me pokopao....Real još gubi a tribaju mu sve pobjede za prvo misto. Što reći za Juventus, moga bi i ne vidili lige prvaka čemu se toplo nadam jer mi je raj klub toliko mrzak!!!
A uuu... U 9 godina posla...a ja mislio da sam jedini sretnik iz čk
Kakve to veze ima sa istočnom konferencijom?????Mod, Venty ne zeli dijevcu dati preporuku i recenziju za mene
Nema ali tesko mi je palo....Kakve to veze ima sa istočnom konferencijom?????
Hajde ti prvo riješi štikle a onda pregovaraj za zadovoljstvoSig vidim da nudis neku frendicu...red bi bio da ja rijesim neku tvoju frendicu. Nakon sto si mi sve drugare pojebala...
E pa istina oldie..... Evo 15 5 na vratima, za cas ce to proci...Hajde ti prvo riješi štikle a onda pregovaraj za zadovoljstvo
Ja sam zatečen, iznenađen, ne mogu sebi doći od iznenađenja. Sutra će objaviti da se povukao corona virus, i da će sunce izaći na zapaduNemam rijeci. 100% profesionalka
Sad mi je lakse... Zivjela sam za ovo Marijolovo priznanjeJa sam zatečen, iznenađen, ne mogu sebi doći od iznenađenja. Sutra će objaviti da se povukao corona virus, i da će sunce izaći na zapadu
Ja sam igra na Milana. Nego ovaj VAR je stvarno čudo Golman Seville ruši Benzenu i sudac svira penal za Real. Nakon naravno višemu urne provjere sudac svira penal ali za Sevillu, ludilooooRebić me pokopao....
Pitao me jučer navečer neki forumaš za preporuku. Kaže da sam iskusan.Nema ali tesko mi je palo....
I koga si preporucio?Pitao me jučer navečer neki forumaš za preporuku. Kaže da sam iskusan.
Ja znam koga nije.I koga si preporucio?
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|