Sisata i guzata
Well-known member
Eto... Drugar...Sombi te preporučio!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto... Drugar...Sombi te preporučio!
Danas se uclanio...Kaže lik da se činiš normalna
U nas kad nekom kažeš da se čini normalnim, znači da možda jesi normalan al ima dosta razloga za sumnju u to....Danas se uclanio...
Nikad necemo saznatiU nas kad nekom kažeš da se čini normalnim, znači da možda jesi normalan al ima dosta razloga za sumnju u to....
Jel patke lete?Oće Patak da uljeti?
cemu cuđenje frende?Ja sam zatečen, iznenađen, ne mogu sebi doći od iznenađenja. Sutra će objaviti da se povukao corona virus, i da će sunce izaći na zapadu
Samo u niskom letu.Jel patke lete?
Ma ne oglasavam se tamo... Negdje drugdje...cemu cuđenje frende?
To ja tvrdim od pocetka a ona se izmotava da nije.. pa pljuje po PO, sada priznaje da se tamo oglasava...itd itd.
Samo kad joj je dosadno, molim lijepo.cemu cuđenje frende?
To ja tvrdim od pocetka a ona se izmotava da nije.. pa pljuje po PO, sada priznaje da se tamo oglasava...itd itd.
Btw hvala Marijole na priznanju, od tebe mi znaci najvise(pehar)..Ma ne oglasavam se tamo... Negdje drugdje...
Nije bitno jel plavi ili bijeli. Oglsanik jeMa ne oglasavam se tamo... Negdje drugdje...
I kad nemam za sandale....Samo kad joj je dosadno, molim lijepo.
Ljudi ga doživljavaju kao prosvjetlitelja. Ja skupljam hrabrosti da mu se obratim.I Ventura je postao profesionalac. Dr. Ventura
Apsolutno...oglasnik je, priznajem... Rijetko ali kriva sam..Nije bitno jel plavi ili bijeli. Oglsanik je
Slabe su ti to neke musterije...I kad nemam za sandale....
15.6.I kad nemam za sandale....
Pa da.... Stala sam s radom cekajuci da mi posaljes moje sandale ali kako nista od toga, preostao mi samo oglasnikSlabe su ti to neke musterije...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|