Sloboda za Patke, ne pakovati Patku molim. .Oće Patak da uljeti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sloboda za Patke, ne pakovati Patku molim. .Oće Patak da uljeti?
Ali i priznanje je u redu... Stavit cu kao da si poslaoPa da.... Stala sam s radom cekajuci da mi posaljes moje sandale ali kako nista od toga, preostao mi samo oglasnik
Mare, nekako mi je to izgledalo više kao pohvala, kao određeno priznanje izvrsnosti, pa me zateklo. No bad feeling....cemu cuđenje frende?
To ja tvrdim od pocetka a ona se izmotava da nije.. pa pljuje po PO, sada priznaje da se tamo oglasava...itd itd.
Odradi ti to za svaki slucaj. Vidis da nam je grad pun mladih Ukrajinki ali da se razumijemo sandale stizu 15.Pa da.... Stala sam s radom cekajuci da mi posaljes moje sandale ali kako nista od toga, preostao mi samo oglasnik
Evo ja sam odmah tebe preporučio bez razmišljanjaNeka hvala mu bas je humanitaran..
I meni... Moj zivotni cilj konacno je ispunjen...Mare, nekako mi je to izgledalo više kao pohvala, kao određeno priznanje izvrsnosti, pa me zateklo. No bad feeling....
Šta triba priznati? Ja sve priznajem, di triba potpisat?Ali i priznanje je u redu... Stavit cu kao da si poslao
Ma da.... Zapit ces i pojebat 100 posto..Odradi ti to za svaki slucaj. Vidis da nam je grad pun mladih Ukrajinki ali da se razumijemo sandale stizu 15.
Hvala Modto je ono kad nisi ljubomoran...Evo ja sam odmah tebe preporučio bez razmišljanja
Uh jbt, poznat mi ovaj citat odnosno navod, uplaših se i potražih glogov kolac i svetu vodicu!!!!!!!Sloboda za Patke, ne pakovati Patku molim. .
Nema ga vise...Uh jbt, poznat mi ovaj citat odnosno navod, uplaših se i potražih glogov kolac i svetu vodicu!!!!!!!
A jbg SiGy kad je to jače od nas, nismo mi krivi...Ma da.... Zapit ces i pojebat 100 posto..
Kojem?Ventura... Nisi pomogao covjeku...
Razumijem...A jbg SiGy kad je to jače od nas, nismo mi krivi...
Pa Hercegovcu20... Ostao je zbunjen...Kojem?
Ma zajebi ti to, pripremit ću i glogov kolac, češnjak ali i srebrni metak!!!!Nema ga vise...
To je bilo za mene namijenjeno molim...Ma zajebi ti to, pripremit ću i glogov kolac, češnjak ali i srebrni metak!!!!
Nek čita sve. Kako sam ja kad sam došao na forum.Pa Hercegovcu20... Ostao je zbunjen...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|