Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jbg, i meni je Mona bolja. I što si radio s Nikom?Krenuo kod Mone, docekala me Nika. Poceli su muljat
Slagao lego kockiceA jbg, i meni je Mona bolja. I što si radio s Nikom?
Igrali belluA jbg, i meni je Mona bolja. I što si radio s Nikom?
Jesi prosvjedovao bar malo? Ostao?Krenuo kod Mone, docekala me Nika. Poceli su muljat
Pa zanima me stvarno. Kako sam ja njemu jednom opisao detaljno.Venty daj sad ti neku muziku, dosadio si vec s istom temom, prijateljski ti kazem...
Ti jedino sto pricas je o tim ege zenama.. Majke mi... Daj malo.. Sirok je svijet... Ako te zanima zovi, odi, jebi..Pa zanima me stvarno. Kako sam ja njemu jednom opisao detaljno.
Nisam. Bio sam i prije kod nje tako da mi je bilo glupo se zaliti. Ostao sam...Jesi prosvjedovao bar malo? Ostao?
Počela si vikat, bolje da se skupim.Ti jedino sto pricas je o tim ege zenama.. Majke mi... Daj malo.. Sirok je svijet... Ako te zanima zovi, odi, jebi..
Pa zivcira me majke mi.. JelbiotkovciPočela si vikat, bolje da se skupim.
Laku noć svima kolko vas ima.
Uuuu odlicna Oldieeekad smo kod kartanja
Za mene je to novo i zanimljivo.Ti jedino sto pricas je o tim ege zenama.. Majke mi... Daj malo.. Sirok je svijet... Ako te zanima zovi, odi, jebi..
Sirok je svijet Ve ty... Ne daj da ti se zivot vrti oko egea..Za mene je to novo i zanimljivo.
Sta se ti pjenis?? Nije ventura bilo koji jelbiotkovac...Ti jedino sto pricas je o tim ege zenama.. Majke mi... Daj malo.. Sirok je svijet... Ako te zanima zovi, odi, jebi..
Zato sto me zivciraju stalno jedna te ista pitanja koja ne pita u jednoj vec u 10 recenica po sat vremena svaka.Sta se ti pijenis?? Nije ventura bilo koji jelbiotkovac...
Stigao LegendicaaLaku noć.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|