Evo ti tvog Bacha pa pričaj s njim.Zato sto me zivciraju stalno jedna te ista pitanja koja ne pita u jednoj vec u 10 recenica po sat vremena svaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ti tvog Bacha pa pričaj s njim.Zato sto me zivciraju stalno jedna te ista pitanja koja ne pita u jednoj vec u 10 recenica po sat vremena svaka.
Napustio me..Evo ti tvog Bacha pa pričaj s njim.
Danas je produzio, vec je ponocNapustio me..
Nemas brige Ventura.Pa zanima me stvarno. Kako sam ja njemu jednom opisao detaljno.
Ajde konacno da je zadovoljio znatizeljuNemas brige Ventura.
Nika je lijepuskasta cura u kasnim 20 ima.
Na slikama izgleda puno bolje ali uzivo ima malo koji kg viska...
Jako je ljubazna i njezna, nudi pravi gfe.. zapravo ta bi se samo ljubila...mislim da bi to bio prqvi pick za tebe...
Neću moć spavat zbog toga što je produžio.Danas je produzio, vec je ponoc
Ja sam inace nestrpljiva osoba tako da... Vj je i to uzrok moje tvrdnjePitas:Marijole, jesi li bio kod te i te, i kako ti se svidjelo... A ne jbt 10 strana 1 pitanje
Pitam na svoj način, ne tipkam brzo kao ti.Pitas:Marijole, jesi li bio kod te i te, i kako ti se svidjelo... A ne jbt 10 strana 1 pitanje
Ali to trajeee brateee.. Moras se izraziti brzo i jasno...Pitam na svoj način, ne tipkam brzo kao ti.
Budi originalan Ventura, nedaj da te mjenja.Pitam na svoj način, ne tipkam brzo kao ti.
Ovo mu je generalno hvale vrijedan savjet. Muku mucim na poslu sa sporom ekipom... Brzo i efikasno..Budi originalan Ventura, nedaj da te mjenja.
Pa prvo sam malo gledao profile na ege, ne znam sve te cure napamet.Ali to trajeee brateee.. Moras se izraziti brzo i jasno...
Cudno s obzirom da ih gledas svaki danMa ne, nego kad pises recenicu bit ce ti lakse da slozis misao u jednuPa prvo sam malo gledao profile na ege, ne znam sve te cure napamet.
Ne mogu ja prenijeti misao tako brzo kao ti i maserkasplit.Cudno s obzirom da ih gledas svaki danMa ne, nego kad pises recenicu bit ce ti lakse da slozis misao u jednu
Pa nije to sad da pricam ne znam kakvu nauku jbt..Ne mogu ja prenijeti misao tako brzo kao ti i maserkasplit.
Pa i nisam skroz.Ajde konacno da je zadovoljio znatizelju
Ti imaš više aktivnosti kroz dan, ja nemam.Trebas imati brze reflekse, mislim ne trebas.. Ali puno bi znacilo..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|