Sisata i guzata
Well-known member
A ne znam... Nisam nista lose mislila... Samo kazem da se nacekam dok ti pitas ali zezam se..Ti imaš više aktivnosti kroz dan, ja nemam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne znam... Nisam nista lose mislila... Samo kazem da se nacekam dok ti pitas ali zezam se..Ti imaš više aktivnosti kroz dan, ja nemam.
Pa nije svako pitanje povezano s tobom. Ne moraš čitati.A ne znam... Nisam nista lose mislila... Samo kazem da se nacekam dok ti pitas ali zezam se..
Prijatelj si mi, ne mogu te stavit na ignorePa nije svako pitanje povezano s tobom. Ne moraš čitati.
Tako care. Pokazi zeni svoje mjesto. HahaPa nije svako pitanje povezano s tobom. Ne moraš čitati.
Tako je, gospodine...Tako care. Pokazi zeni svoje mjesto. Haha
Ma ljubomorna je.Tako care. Pokazi zeni svoje mjesto. Haha
Nisi ti ludMa ljubomorna je.
Ma znam. Cim ti bacis oko na neku ukrajinku eto ti divljanja i razbijanja po birtiji...nedaj Boze da rijesis koju...Ma ljubomorna je.
Da da... Da smo uzivo sad bi flase letjele kao i nekada...Ma znam. Cim ti bacis oko na neku ukrajinku eto ti divljanja i razbijanja po birtiji...nedaj Boze da rijesis koju...
Ali zna ventura to....zato ti dozira ove male doze ukrajinskih otrovaDa da... Da smo uzivo sad bi flase letjele kao i nekada...
Da, da... Otkrio me... Samo pecne di najvise boliAli zna ventura to....zato ti dozira ove male doze ukrajinskih otrova
Ma ne smiješ ni pitat ništa više.Ma znam. Cim ti bacis oko na neku ukrajinku eto ti divljanja i razbijanja po birtiji...nedaj Boze da rijesis koju...
Ne, ovdje vlada diktaturaMa ne smiješ ni pitat ništa više.
Sve će on meni detaljno reći u pp, kao Plovak.Ne, ovdje vlada diktatura
Nego staSve će on meni detaljno reći u pp, kao Plovak.
I ja tebi.Nego sta
Ajde.. Oslobodite me...Nego sta
E jbg..Evo jedna za Venturu:
Tel: 064/677-677
|
|
|
|