Kozjak Dida
Well-known member
Naravno, strpljen spašen...moram osmisliti neki pametan način...sa nekom visokom ponudom ne bih je htio uvrijediti...bori se. sjećaš se kroz što sve sam ja prolazio haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, strpljen spašen...moram osmisliti neki pametan način...sa nekom visokom ponudom ne bih je htio uvrijediti...bori se. sjećaš se kroz što sve sam ja prolazio haha
Znam da si ga spominjao al zaboravio sam što točno...Moj prika
Oldiu svaka čast no budi svoj ne Pristran a za Maserku neka vježba Zen Pogotovo kad si umisli da su drugi nepismeni pa im prebrojava kvačicePatak, pusten si samo da se ispricas ljudima,narocito Maserkisplit i Oldiju...
Eto tek sad sam slobodna... Jbg... Nemoj me pitat cime privlacim ljude/frikove jer ne znam koja je tajna toga... Znam samo da mnogo ispastam..Sig, kakvi ti to patke i patkoljupci setaju po birtiji.. bila si kraljica velikih jebaca poput sombrera i venture ali si se srozala... izgubila si musterije, stavi kljuc kafani. Propao posao
Frik?Gdje je frik patak?
Pa realno frik si
A da ima neki razlogPa realno frik si
Evo vidis... Nemam pojma sta pricas.. A ja sam popila bocu crnog vina nataste, prohodala maksimirsku sumu i jarun, jebala se nekoliko sati...nisam spavala 20 h I jos pricam razumljivoZnaci kad su svi spuštali na patka Patak uz smajlič sa svima pa evo malo natrag tih osječaja
Svi smo mi patke i pačićiZnaci kad su svi spuštali na patka Patak uz smajlič sa svima pa evo malo natrag tih osječaja
Sta je Bach tu aaaa pozdravi ga pozdraviSvi smo mi patke i pačići
Pa vidiš kako se ja i ti razumijemoEvo vidis... Nemam pojma sta pricas.. A ja sam popila bocu crnog vina nataste, prohodala maksimirsku sumu i jarun, jebala se nekoliko sati...nisam spavala 20 h I jos pricam razumljivo
Jebavsla se nekoliko sati? Svaka čast likuEvo vidis... Nemam pojma sta pricas.. A ja sam popila bocu crnog vina nataste, prohodala maksimirsku sumu i jarun, jebala se nekoliko sati...nisam spavala 20 h I jos pricam razumljivo
Dobra robaJebavsla se nekoliko sati? Svaka čast liku
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|