Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta..Ona o kojoj smo pričali prošli put?
Pa može. Reci joj za mene.
Budem...Pa može. Reci joj za mene.
To onaj s cvijećem?Da vas pitam jos nesto... Sto bi vi napravili na mom mjestu?
Covjek koji dolazi kod mene se zaljubio i misli da smo u vezi, iako uredno placa pri svakom susretu, i sve ruckove, kave, poklone...
Vidjamo se svaki tjedan jednom..
Planira cak na more sa mnom
Bi li vi sutjeli i pravili se ludi za dobru lovu iako vas ti susreti jako iscrpljuju ili bi raskinuli kontakt i ostali tako bez povece svote novca i sigurnog klijenta...
Komentari....
Čovjek i jeste u vezi sa njegove točke gledišta a ti si draga nažalost samo zavezana, svakim susretom sve više...nadam se kada odlučiš da se odvežeš to isto i napraviti bez problema...nadam seDa vas pitam jos nesto... Sto bi vi napravili na mom mjestu?
Covjek koji dolazi kod mene se zaljubio i misli da smo u vezi, iako uredno placa pri svakom susretu, i sve ruckove, kave, poklone...
Vidjamo se svaki tjedan jednom..
Planira cak na more sa mnom
Bi li vi sutjeli i pravili se ludi za dobru lovu iako vas ti susreti jako iscrpljuju ili bi raskinuli kontakt i ostali tako bez povece svote novca i sigurnog klijenta...
Komentari....
Ah ti ljubavni čvoroviČovjek i jeste u vezi sa njegove točke gledišta a ti si draga nažalost samo zavezana, svakim susretom sve više...nadam se kada odlučiš da se odvežeš to isto i napraviti bez problema...nadam se
Ma daj da... Jbg premasilo je...To onaj s cvijećem?
Ne znam sto bih rekla... Covjek je zabrijao, misli da je jedini... Ima totalno pogresne informacije o meni, lagala sam mu ime i grad iz kojeg sam, mjesto gdje radim... Zapravo, sve ali ima apsolutno povjerenje u mene... Drzim to jos tako jer nisu poceli pozivi sa strane, mimo dolaska... Kad to pocne bit ce kasno..Čovjek i jeste u vezi sa njegove točke gledišta a ti si draga nažalost samo zavezana, svakim susretom sve više...nadam se kada odlučiš da se odvežeš to isto i napraviti bez problema...nadam se
Ali ima cvijeće u rukamaNe znam sto bih rekla... Covjek je zabrijao, misli da je jedini... Ima totalno pogresne informacije o meni, lagala sam mu ime i grad iz kojeg sam, mjesto gdje radim... Zapravo, sve ali ima apsolutno povjerenje u mene... Drzim to jos tako jer nisu poceli pozivi sa strane, mimo dolaska... Kad to pocne bit ce kasno..
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|