Patak
Well-known member
Ne vidim ništa loše u tomeEvo vidis... Nemam pojma sta pricas.. A ja sam popila bocu crnog vina nataste, prohodala maksimirsku sumu i jarun, jebala se nekoliko sati...nisam spavala 20 h I jos pricam razumljivo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidim ništa loše u tomeEvo vidis... Nemam pojma sta pricas.. A ja sam popila bocu crnog vina nataste, prohodala maksimirsku sumu i jarun, jebala se nekoliko sati...nisam spavala 20 h I jos pricam razumljivo
HahaVenturaa znas sta bi me napalilo...???
Jucer sam to isto rekla Mod-u...
Da te vidim kako jebes drugu zenu...
Njega sam npr zamisljala s Ninom Rudes..
Imam prijateljicu na insta.. Hoces da je zovem?
Ozbiljno imaš prijateljicu?Venturaa znas sta bi me napalilo...???
Jucer sam to isto rekla Mod-u...
Da te vidim kako jebes drugu zenu...
Njega sam npr zamisljala s Ninom Rudes..
Imam prijateljicu na insta.. Hoces da je zovem?
Ja nemam tih utega oko vrata neznam za drugeDa vas pitam jos nesto... Sto bi vi napravili na mom mjestu?
Covjek koji dolazi kod mene se zaljubio i misli da smo u vezi, iako uredno placa pri svakom susretu, i sve ruckove, kave, poklone...
Vidjamo se svaki tjedan jednom..
Planira cak na more sa mnom
Bi li vi sutjeli i pravili se ludi za dobru lovu iako vas ti susreti jako iscrpljuju ili bi raskinuli kontakt i ostali tako bez povece svote novca i sigurnog klijenta...
Komentari....
Da...i to me prihvatila nasa kolegica na insta i sad smo u kontaktu... Napisat cu joj za tebe... Sad samo reci da ti to ne bi jebaoOzbiljno imaš prijateljicu?
Ne znam ni kako izgleda. Misliš nas troje da budemo?Da...i to me prihvatila nasa kolegica na insta i sad smo u kontaktu... Napisat cu joj za tebe... Sad samo reci da ti to ne bi jebao
Da, da... Pali me ta ideja.. Ma znas na koju mislim zaboga...Ne znam ni kako izgleda. Misliš nas troje da budemo?
Ona o kojoj smo pričali prošli put?Da, da... Pali me ta ideja.. Ma znas na koju mislim zaboga...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|