Kolega Hugedink je u pravu, počeo si malo trolati.bila si kraljica velikih jebaca poput sombrera i venture ali si se srozala...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolega Hugedink je u pravu, počeo si malo trolati.bila si kraljica velikih jebaca poput sombrera i venture ali si se srozala...
Zapravo ste oba ljubomorni na SombijaKolega Hugedink je u pravu, počeo si malo trolati.
punoKolega Hugedink je u pravu, počeo si malo trolati.
Meni ne da.Propala birtija
Jebao gazda(mod) konobaricu, poslije ju odjebao, da bi se konobarica osvetila baci se prvom gostu-Venturi. Ventura bacio oko na konobaricu sa druge smjene, osveti se konobarica tako sto da picke starome Sombreru...Nastao rusvaj, proculo se da konobarica daje...eto ti puna kafana klosara, pataka, ovih i onih sto bi pusili i da im pušu.. Razbijezi se normalna ekipa..ostadose pederi i patke..
Pouka Sigici: Svakom gostu osmijeh, nikom pičke!!!
Pa ne ili daMeni ne da.
Ne da.Pa ne ili da
Aha, a čime si tu zlu sudbinu zaslužio?Ne da.
A valjda ne vole nas iz Splita, pričao joj Sombi vjerojatno protiv mene.Aha, a čime si tu zlu sudbinu zaslužio?
Sombi, jeli to istina Malo je poletija previše otkad ga je Sigica primilaA valjda ne vole nas iz Splita, pričao joj Sombi vjerojatno protiv mene.
ne kužim ovo? protiv koga ja pričao?A valjda ne vole nas iz Splita, pričao joj Sombi vjerojatno protiv mene.
nije istina. sigurnoSombi, jeli to istina Malo je poletija previše otkad ga je Sigica primila
Kozjak je utučen jer ga Sisata guzoljka ne prima, pita se ima li to veze s tobom? Kažeš da nema, ja ti virujem, sad se založi kod sisato guzate drugarice da primi kolegu Kozjakaša ..ne kužim ovo? protiv koga ja pričao?
Nisam baš utučen al da mi je drago nije.Kozjak je utučen jer ga Sisata guzoljka ne prima, pita se ima li to veze s tobom? Kažeš da nema, ja ti virujem, sad se založi kod sisato guzate drugarice da primi kolegu Kozjakaša ..
bori se. sjećaš se kroz što sve sam ja prolazio hahaNisam baš utučen al da mi je drago nije.
Moj prikaHobo, pojavio se neki Bach maloprije i traži obrasle cure...jel to tvoj prika?
vidio sam i ja. stavio je sliku.hahaMoj prika
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|