Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg, sad smo frendovi Bili smo se žestoko kačili ali jbg to je za namaJebem mu imam jos sat vremena lutfa, svadja mi se s nekim a nikoga na vidiku
A jebem mu.... A nema ni patkaJbg, sad smo frendovi Bili smo se žestoko kačili ali jbg to je za nama
Ali treba mi povod neki...nisam ja MarijoleEvo udri...zgazi mi ponos do kraja...
Ja sam dobrica, znam samo koji put vikat kad se napijem..Ali treba mi povod neki...nisam ja Marijole
Ja obicno placem... Bez zajebancije.Ja sam dobrica, znam samo koji put vikat kad se napijem..
I ja sam ponekad prije...kad razbijem motor, auto ili kamin u dvorištuJa obicno placem... Bez zajebancije.
Mene su likovi napijali da bi dobili picke a ja kad popijem pocnem se sjecat bivsih i trenutnih ljubavi i pocnem plakati i onda njima bude neugodnoI ja sam ponekad prije...kad razbijem motor, auto ili kamin u dvorištu
Svaka castJednoj Rumunjki sam u ST rekao da je premala i ostavio 400 kn jer me bilo sram...nije bila premala al baš mi nije pasala...
Živa vatra?Jednoj Rumunjki sam u ST rekao da je premala i ostavio 400 kn jer me bilo sram...nije bila premala al baš mi nije pasala...
Ne znam to, imala je sise valjda 7 i bila je u koteksovom neboderu...imala je neki čudan trbuhŽiva vatra?
A nije to onda ona, vrag je zna koja je? Di se oglašavala?Ne znam to, imala je sise valjda 7 i bila je u koteksovom neboderu...imala je neki čudan trbuh
Ne ljubomoriši se na moju grimiznu kraljevsku bojuJa bi Hobovu boju profila a ne ovu svoju sivo maslinastu...
I ja biNe ljubomoriši se na moju grimiznu kraljevsku boju
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|