Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg, sad smo frendoviJebem mu imam jos sat vremena lutfa, svadja mi se s nekim a nikoga na vidiku
A jebem mu.... A nema ni patkaJbg, sad smo frendoviBili smo se žestoko kačili ali jbg to je za nama
![]()
Ali treba mi povod neki...nisam ja MarijoleEvo udri...zgazi mi ponos do kraja...
Ja sam dobrica, znam samo koji put vikat kad se napijem..Ali treba mi povod neki...nisam ja Marijole![]()
Ja obicno placem... Bez zajebancije.Ja sam dobrica, znam samo koji put vikat kad se napijem..
I ja sam ponekad prije...kad razbijem motor, auto ili kamin u dvorištuJa obicno placem... Bez zajebancije.
Mene su likovi napijali da bi dobili picke a ja kad popijem pocnem se sjecat bivsih i trenutnih ljubavi i pocnem plakati i onda njima bude neugodnoI ja sam ponekad prije...kad razbijem motor, auto ili kamin u dvorištu
Svaka castJednoj Rumunjki sam u ST rekao da je premala i ostavio 400 kn jer me bilo sram...nije bila premala al baš mi nije pasala...
Živa vatra?Jednoj Rumunjki sam u ST rekao da je premala i ostavio 400 kn jer me bilo sram...nije bila premala al baš mi nije pasala...
Ne znam to, imala je sise valjda 7 i bila je u koteksovom neboderu...imala je neki čudan trbuhŽiva vatra?
A nije to onda ona, vrag je zna koja je? Di se oglašavala?Ne znam to, imala je sise valjda 7 i bila je u koteksovom neboderu...imala je neki čudan trbuh
Ne ljubomoriši se na moju grimiznu kraljevsku bojuJa bi Hobovu boju profila a ne ovu svoju sivo maslinastu...
I ja biNe ljubomoriši se na moju grimiznu kraljevsku boju![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|