Kozjak Dida
Well-known member
City of love, ege, happy svugdje...A nije to onda ona, vrag je zna koja je? Di se oglašavala?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
City of love, ege, happy svugdje...A nije to onda ona, vrag je zna koja je? Di se oglašavala?
Imaš link?City of love, ege, happy svugdje...
Imaš link?
Jel volis Patke?Volio bi sočni golemi Renathinin kurac ili Behemoth zilavo cudoviste tvrdo s ruzicastom glavom da mi razvali moju jaku finu nezasitnu, ultra napaljenu nevjerovatnu guzu mega zestoko ,brzo dugo i duboko i da urlam ,molim , stenjem i odzem u svijet savršenog uzitka satima i satima, Analni , guzni orgasam non stop i zelim da okusim i pocuclam posisem progutam kurčinu kao najgora droljica i popiti spermu ukusnu umm i moj guzin sok koji je ostao na njezinom neopisivo awesome kurcu od super kinky mind blowing sexa. I onda ponovo i ponovo dok ne mogu vise i zaspem full 12 sati. Umm Renathina_Trans ili Brazilian Umm ass cream, assgasms , FUCK ME ,fuck my ass please!! Umm znojna vruca stopala za mirisati , Pred igra. Volim kurac i shemale i zene ,ali moraju biti kako ja zelim jer sam vrlo picky ,izbirljiv Moze 3 shemale, jedna me lize drugoj pusim kurcinu jako druga me jebe i svršava u guzu i onda je naguzim i mix sokova pada u njezina usta UMMMMMM SO HOT Fantasy!
Nisi. Ti si pacji dim..Nisam Pičkin dim
Druzimo se... Oko 1 smo tuNisi. Ti si pacji dim..
Da volim ducks, no nisam bas siguran da li razumijem pravo pojam ili je nekakva moderna sala or sarkazam, Da volim patke i guskeJel volis Patke?
Vi ste neka 5 smjena...Druzimo se... Oko 1 smo tu
Ozbiljno, imamo jednu zilavu zutu patku ovdje, voli sve sto vole mladi. Stalno nesto vibrira, baterije mu dugo traju..Da volim ducks, no nisam bas siguran da li razumijem pravo pojam ili je nekakva moderna sala or sarkazam, Da volim patke i guske
Kakve li tragedije. Bit ce mi cast ako upadnem u tu listu...Trol si , nemoj ili ces otici na moju ignore listu
Voliš spiralne?Da volim ducks, no nisam bas siguran da li razumijem pravo pojam ili je nekakva moderna sala or sarkazam, Da volim patke i guske
Ugodnu smjenu želimDruzimo se... Oko 1 smo tu
Tebe je stalno prizivala...Sig, kakvi ti to patke i patkoljupci setaju po birtiji.. bila si kraljica velikih jebaca poput sombrera i venture ali si se srozala... izgubila si musterije, stavi kljuc kafani. Propao posao
Imaš literaturnog daraPropala birtija
Jebao gazda(mod) konobaricu, poslije ju odjebao, da bi se konobarica osvetila baci se prvom gostu-Venturi. Ventura bacio oko na konobaricu sa druge smjene, osveti se konobarica tako sto da picke starome Sombreru...Nastao rusvaj, proculo se da konobarica daje...eto ti puna kafana klosara, pataka, ovih i onih sto bi pusili i da im pušu.. Razbijezi se normalna ekipa..ostadose pederi i patke..
Pouka Sigici: Svakom gostu osmijeh, nikom pičke!!!
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|