maserkasplit
Well-known member
Ajde bar pičku znas napisat . ...Indijanci su za tebe previše napredni ne laskaj si da imaš pičku jer pičke ko salate vježbaj Zen nađi utjehu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde bar pičku znas napisat . ...Indijanci su za tebe previše napredni ne laskaj si da imaš pičku jer pičke ko salate vježbaj Zen nađi utjehu
Nemam potrebe dušo nisam samohran otac ni majkaBitno je znati tko ne skace srecom... Ajde sisu u usta ,posli obrisi mobitel da bude cisto za sutra pa je novi dan
Naravno volim pičku ne volim pretvarat seAjde bar pičku znas napisat . ...
Triba ti jezik otkinut majke mi ... Nemas mjere ni granice.Odi digni ženi nogu sa kreveta
Sram te bilo.Odi digni ženi nogu sa kreveta
Patak ti šalje iskren poljubacTriba ti jezik otkinut majke mi ... Nemas mjere ni granice.
Ja jesam , i ne sramim se toga al ti si stvarno nevoljen bio kao dijete kad toliko zlobe imas u sebi i kad nemas granica ni mjera. Da iza profila stoji osoba a ne da su svi ludavci . Necu uopce vise komentirati tvoje nenormalne izjave zajebancija je zajebancija al ti si stvarno bez osjecaja za mjeruNemam potrebe dušo nisam samohran otac ni majka
Ma kako drukcije da me toliko mrzis prezirešJa jesam , i ne sramim se toga al ti si stvarno nevoljen bio kao dijete kad toliko zlobe imas u sebi i kad nemas granica ni mjera. Da iza profila stoji osoba a ne da su svi ludavci . Necu uopce vise komentirati tvoje nenormalne izjave zajebancija je zajebancija al ti si stvarno bez osjecaja za mjeru
Tako si nevoljena ljubaviJa jesam , i ne sramim se toga al ti si stvarno nevoljen bio kao dijete kad toliko zlobe imas u sebi i kad nemas granica ni mjera. Da iza profila stoji osoba a ne da su svi ludavci . Necu uopce vise komentirati tvoje nenormalne izjave zajebancija je zajebancija al ti si stvarno bez osjecaja za mjeru
Onda si već odavno trebao spavatiDefinitivno si u pravu. U 2,00 Patku pričati o svrsi je čisto ludilo.
Nisam tvoj fsjsbuk jebač nemoj to zaboraviti kad popušiš cigaretu poslije seksa I osječaš se primitivnoBitno je znati tko ne skace srecom... Ajde sisu u usta ,posli obrisi mobitel da bude cisto za sutra pa je novi dan
Da ne pružaš seksualne usluge nitko tvoje masaže nebi koristio ali si tako ponosna da ni uz sve diplome neznaš si nos obrisati sada uzmi si ploču i kreduJa jesam , i ne sramim se toga al ti si stvarno nevoljen bio kao dijete kad toliko zlobe imas u sebi i kad nemas granica ni mjera. Da iza profila stoji osoba a ne da su svi ludavci . Necu uopce vise komentirati tvoje nenormalne izjave zajebancija je zajebancija al ti si stvarno bez osjecaja za mjeru
Sinkoo ti si bolestan. U tom slucaju bacila bi stol da imam vise mista u salonu i kupila krevet od zida do zida al s mentalno oboljelom osobom se ne vrijedi raspravljati o mom ni tudjem poslu ni poslovanju. Ti si rasiven na sve strane. . kamo srice da ides na ikakve usluge makar i masaze samo bio bi ti zivot ispunjeniji jer bi se druzio s necim zivim osim s mackom. a se najiskrenije nadam da imas nekog da ti pomogne . Mjesto za opustanje i zajebanciju si napravio da se ljudi maknu odavde.Ja prva. Sig sretno ti s ovim svime al ovo nije vise zdrava zajebancija vec je jezivo degutantno i prevrsilo je granicu i crnog humora. A sad je dosta. Postoji ustanova za ovakve a ne forumi.. Nikakvi. Pozz svimaDa ne pružaš seksualne usluge nitko tvoje masaže nebi koristio ali si tako ponosna da ni uz sve diplome neznaš si nos obrisati sada uzmi si ploču i kredu
Al je Ventura bio sa Marijom Poljak?vidim da se ovdje lagano razvila jedna poprilično psiho atmosfera. a dok se sjetim, počeli smo s Venturom i Marijom Poljak. Ah, neka ljepša vremena...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|